InsideFlyer gaat samenwerking aan met Qatar Airways Privilege Club – Win 100.000 Qmiles (Contest gesloten)2 min leestijd

Qatar Airways Privilege Club

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De contest is gesloten! Binnenkort maken we de winnaars bekend!

Als InsideFlyer proberen we altijd wat nieuws te bieden voor onze lezers. Als goede start van het nieuwe jaar hebben we een leuke aankondiging: InsideFlyer heeft namelijk een partnership gesloten met Qatar Airways Privilege Club!

‘Beste Airline Wereldwijd’

Qatar Airways is recentelijk uitgeroepen tot “beste airline wereldwijd” (voor de 5e keer!) door airline beoordelingsbureau Skytrax – een blijk van waardering voor zowel de hoge kwaliteit die de airline biedt als het uitstekende hard product. Gesitueerd op het Arabisch schiereiland is Doha, de hub van de luchtvaartmaatschappij, een mooie locatie voor een stopover voor reizigers richting Azië en Afrika, maar ook een bestemming op zich.

Jake Miller, Vice President CRM & Loyalty, zegt het volgende over de samenwerking met InsideFlyer:

We zijn erg enthousiast om met InsideFlyer samen te werken en kijken er naar uit om de Qatar Airways Privilege Club ervaring voor InsideFlyer lezers en leden te optimaliseren.

Wat betekent dit voor jou?

Dit is waarschijnlijk het interessantste gedeelte! Als lezer van InsideFlyer krijg je toegang tot exclusieve promoties, giveaways en kortingen van Qatar Airways. Ook zal je als eerste op de hoogte gebracht worden van nieuws over de airline en natuurlijk het loyaliteitsprogramma.

InsideFlyer is zich ervan bewust dat de Privilege Club nieuw zal zijn voor veel van onze lezers. Daarom zullen we je op weg helpen om zoveel mogelijk uit je lidmaatschap te halen door regelmatig handleidingen, tips en deals op onze frontpage te plaatsen!

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)
Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

De eerste giveaway: 3x 100.000 Qmiles!

Om deze nieuwe samenwerking op een gepaste wijze af te trappen, hebben we besloten om 100.000 Qmiles weg te geven aan 3 gelukkige lezers. Dat is genoeg voor bijvoorbeeld:

 • Een retourvlucht Amsterdam (of Brussel, Frankfurt, etc.) – Doha in Economy Class (58.000 Qmiles)
 • Een upgrade van Economy naar Business Class van Amsterdam naar Denpasar Bali via Doha (vanaf 54.000 Qmiles)
 • Een trip met British Airways van Amsterdam naar New York via London en terug in Economy (87.500 Qmiles)
 • Een trip heen en weer in Business Class met partner Cathay Pacific van Hong Kong naar Singapore (70.000 Qmiles)
 • Maar er zijn ook non-airline awards. Voor 100.000 Qmiles krijg je bijvoorbeeld 22.000 Le Club AccorHotels (ALL) punten. Deze zijn €440 waard en kun je inzetten voor hotelovernachtingen
 • Tevens kan je in Doha bij Qatar Duty Free je Qmiles inzetten om je aankopen op de luchthaven te betalen

De contest is gesloten! Binnenkort maken we de winnaars bekend!

Vlieg jij straks in de Qsuite van Qatar Airways? (Bron: Qatar Airways)
Vlieg jij straks in de Qsuite van Qatar Airways? (Bron: Qatar Airways)

Reacties

 1. Glenn zegt

  Laat me raden, er komt straks weer een winnaar wiens naam ook op InsideFlyer.co.uk staat en zo niet is het iemand van wie de rest op IF nog nooit gehoord heeft…

  • Amy zegt

   Hi Glenn,

   Deze give away is inderdaad voor het InsideFlyer netwerk. InsideFlyer is nou eenmaal niet alleen Nederland en daar zijn we ook erg blij mee, kleinere landen zoals Nederland kunnen bestaan dankzij de samenwerking van het netwerk in de EU.

   Je hoeft uiteraard niet mee te doen!

   • Glenn zegt

    Dat is weer leuk, die standaard reactie van: “je hoeft niet mee te doen!” maar eenieder doet hier denk ik graag aan mee want het is een mooie prijs, alleen de winkans is nihil en het zou IF sieren als dat wat duidelijker wordt gecommuniceerd. En je zou ook in plaats van 3x 100K Qmiles verdeeld over alle IF domeinen een kleiner aantal, vaker weggeven en gespecificeerd per domein.

    • Amy zegt

     We zullen voortaan communiceren wanneer iets wel of niet voor alleen Nederland is. We kunnen helaas geen dingen delen over de winkansen zonder verwachtingen te creëren. We zouden het liefste natuurlijk al onze leden iets cadeau doen maar hebben voor deze give away hiervoor gekozen. Geen zorgen, er komen nog meer leuke acties en ook voordelen aan die voor al onze leden beschikbaar zijn.

 2. J. de Vries zegt

  Helaas is niet duidelijk dat je eerst lid moet worden van het loyalty-programma. Uiteraard in ruil voor data over jou als persoon. Met een minimale winkans. Maar wel voortaan mail van Qatar. En geen idee wat er met jouw data gaat gebeuren. Dank voor je advies Amy, het is inderdaad verstandiger dat ik niet mee doe.

  • Amy zegt

   We delen geen enkele data met partners. Dit gaat er dus inderdaad alleen om wat je zelf invult bij Qatar Airways. Waar wij op onze beurt weer geen toegang tot hebben. Zij kunnen helaas geen Qmiles toekennen zonder een account inderdaad. Dit staat ook aangegeven op de giveaway pagina. We hopen dat je de volgende giveaway het wel weer leuk vindt om mee te doen!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *