GIVEAWAY: WIN 3 x 100,000 QMILES

Om onze nieuwe samenwerking met Qatar Airways Privilege Club te vieren, zullen we 100.000 Qmiles weggeven aan 3 gelukkige lezers. Dat is meer dan genoeg voor een reis naar Doha, om van Hong Kong naar Singapore te vliegen in Business Class met hun partner Cathay Pacific, met British Airways heen en weer te vliegen naar New York in Business Class, 22.000 Accor punten, of om ze uit te geven aan luxe Qatar Duty Free goederen. En nog veel meer.

Klinkt dat goed?

Door deel te nemen aan deze wedstrijd ga je akkoord met het privacybeleid van InsideFlyer en het privacybeleid van Qatar Airways.

Vul dit formulier in om kans te maken op deze prijs:

 

Subscribe

* indicates required
Ben je lid van de Qatar Airways Privilege Club? *

Not a member yet? Sign up through this link.


Algemene voorwaarden
Uit alle inschrijvingen wordt willekeurig een winnaar gekozen en deze wordt per e-mail op de hoogte gebracht. Indien de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze e-mail, wordt de prijs niet aan hem of haar uitgereikt en wordt deze toegekend aan een nieuwe winnaar. Het kan tot 7 dagen duren voordat de Qmiles op je account zijn bijgeschreven. Door deel te nemen aan deze InsideFlyer actie ga je akkoord met het ontvangen van een tweewekelijkse e-mail nieuwsbrief van InsideFlyer, maar je kunt je natuurlijk op elk moment afmelden voor deze InsideFlyer nieuwsbrief.

InsideFlyer en onze partners zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor fouten van derden. 

Deelname eindigt op 13 februari 2020 om 11:59.