InsideFlyer Adventskalender: Win 3x een AIRMATE Duo Pakket

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot 24 december maak je iedere dag kans op vele leuke prijzen in de InsideFlyer Adventskalender. Alles wat een reizigershart sneller kan laten kloppen hebben we voor je in deze editie verzamelt, o.a. travel gadgets, hotelovernachtingen, vliegtickets, misschien zelfs wel een elitestatus…

Win een 3x een AIRMATE Duo Pakket van Simplifiers

Je kent het waarschijnlijk wel. Tijdens je vlucht proberen je tablet of telefoon ergens op het tafeltje voor je te balanceren om je serie of film te kijken. Het is niet de meest comfortabele houding om te zitten en het ding vasthouden is ook niet ideaal.

We maken je vluchten graag comfortabeler met behulp van de tips & tricks op InsideFlyer, maar nu dus ook door vandaag een AIRMATE Duo Pakket weg te geven. Hier vind je onze review van deze gadgets. We hebben vandaag niet 1, maar 3 winnaars dus je maakt extra kans op deze prijs.

Klik hier om kans te maken!

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht en kun je je inschrijven voor de prijs van de dag met je naam en email adres. Klik op het vakje van vandaag om toegang te krijgen.  Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen ieder dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je net zo goed op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je een unieke url die je met je vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *