InsideDeals – Voordelige Business Class in het najaar3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De zomer staat voor de deur en wellicht heb je hiervoor je vliegtickets al geboekt. Maar waarom kijk je ook niet al naar de herfst? Er zijn tal van mooie bestemmingen die weer toegankelijk zijn, of tegen die tijd hopelijk toegankelijk zijn. En wat is er nou mooier dan een reis in Business Class? Daarom in deze editie van InsideDeals enkele mooie Business Class vluchten in het najaar.

Op naar Cuba

In deze editie van InsideDeals vlieg je vanuit verschillende vertrekpunten. Bij deze Business Class deal vlieg je vanuit Brussel naar Havana, Cuba. Je vlucht wordt uitgevoerd door Iberia en je vliegt dan via Madrid. Je kunt ervoor kiezen om een lange overstap in Madrid te hebben van meer dan 24 uur, of een korte overstap. Hoe dan ook zal de intercontinentale vlucht op dit moment met een Airbus A330 worden uitgevoerd. Binnen Europa zal je waarschijnlijk met de A320 van Iberia vliegen. De vlucht kun je boeken voor ongeveer €1350,- en is te vinden via onder andere de website van Iberia zelf, maar ook bij Google Flights.

InsideDeals - Voordelige Business Class in het najaar

Met de vlucht kun je ook Avios sparen. Deze kun je bijvoorbeeld weer gebruiken voor een volgende vlucht.

Bezoek Thailand

Een schitterende bestemming om naar toe te reizen in Azië is bijvoorbeeld Thailand. Bangkok, de hoofdstad van het land, is een bruisende stad waar veel te beleven is. Een luxe verblijf hoeft niet heel duur te zijn, dus je kunt jezelf prima verwennen. Verschillende maatschappijen kunnen je voordelig naar Thailand vliegen. Singapore Airlines vliegt via Singapore naar Thailand. Je reist met de maatschappij in Business Class in de Airbus A350 naar Singapore vanuit Amsterdam. Tevens vlieg je met hetzelfde type vliegtuig van Singapore naar Bangkok in een tweeëneenhalf uur durende vlucht. De totale vlucht kun je boeken voor net iets meer dan €1.400,-. Deze kun je boeken bij onder andere Supersaver of Singapore Airlines zelf. Vluchten zijn hier via Google Flights te vinden.

Ook naar Bangkok kan je dit najaar in Business Class met Etihad. Je vliegt vanaf Amsterdam of Brussel via Abu Dhabi naar Bangkok. Beiden in de Boeing 787 in Business Class van Etihad. Vluchten zijn geprijsd voor ongeveer €1.450,- retour. De vluchten zijn direct bij Etihad te boeken, maar ook via Google Flights bij een andere partner te vinden.

InsideDeals - Voordelige Business Class in het najaar

 

Hong Kong

Een andere mooie Aziatische bestemming is Hong Kong. Naast de Chinese invloeden zie je hier ook veel westerse invloeden. Er zijn verschillende maatschappijen die naar Hong Kong vliegen, waaronder KLM. Echter is deze keer Turkish Airlines voordelig om in het najaar Business Class te vliegen naar Hong Kong. Met een overstap in Istanbul vlieg je daarna door naar Hong Kong. Vluchten worden meestal uitgevoerd met een Boeing 777, maar dat kan natuurlijk wijzigen. Een vlucht naar Hong Kong vanuit Amsterdam kost je in Business Class vanaf €1.350,-. Vluchten zijn te vinden en boeken bij Turkish Airlines.

Latijns-Amerika

Er zijn ook mooie bestemmingen waar je voordelig heen kunt reizen in Business Class in Latijns-Amerika. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lima in Peru? Bezoek hier bijvoorbeeld Machu Pichu. Met KLM vlieg je hier voor €1.670,- retour heen vanuit Düsseldorf. Voor dezelfde prijs kun je ook via Parijs vliegen met Air France.InsideDeals - Voordelige Business Class in het najaar

Air Europa biedt de vluchten voor nog iets minder aan. Vanuit onder andere Amsterdam vlieg je via Madrid naar Lima. Business Class met Air Europa kost je ongeveer €1.420,-. Vluchten zijn te boeken bij Air Europa en te vinden via Google Flights.

Reis je liever naar Quito, dan vlieg je voor ongeveer €1.610,- retour in Business Class met KLM en/of Air France naar deze stad. Je vertrekt wel uit Düsseldorf, dus je moet ook nog hier heen reizen. Vluchten zijn te vinden via KLM.

Met deze reis spaar je flink wat Flying Blue Miles en XP die je, als het nodig is, in 2022 weer kunnen helpen naar een zelfde of zelfs hogere status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *