InsideDeals – Voor minder dan €350,- naar Canada3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van onze InsideDeals. We kijken deze keer weer naar het populaire Noord-Amerika. Hier zijn de tickets over het algemeen nog steeds het meest voordelig. Andere delen van de wereld zijn op het moment een stuk kostbaarder om heen te vliegen. In deze nieuwe InsideDeals nemen we je dan ook mee naar Canada, en dat voor minder dan € 350!

West-Canada

De eerste bestemming die meteen opvalt is Vancouver (YVR) in West-Canada. Naar deze bestemming kun je vanaf € 340 retour vliegen in de Economy cabine. Daarbij vlieg je vanuit Dublin (DUB) met British Airways via London Heathrow (LHR). Het is mogelijk om een kortere of langere overstap in te bouwen in Londen, zodat je hier ook nog wat sightseeing kan doen. Daarnaast is het mogelijk de vlucht vanuit Dublin naar Londen met Aer Lingus te vliegen.

Vanuit Londen vlieg je dan met British Airways bijvoorbeeld in de Boeing 777 naar Vancouver. De terugweg kan met een overstap in Seattle (SEA) en Londen waarbij vluchten uitgevoerd kunnen worden met Alaska Horizon en American Airlines. Deze voordelige ticketprijzen zijn te vinden tussen september en november dit jaar. Let op: het zijn Basic Economy prijzen. Je betaalt dus voornamelijk voor de stoel. Het meenemen van bagage kost extra en het wijzigen van je ticket is (doorgaans) niet mogelijk. De vluchten zijn te vinden op Google Flights, Momondo of direct te boeken bij American Airlines.

InsideDeals - Voor minder dan €350,- naar Canada

Een andere voordelige bestemming in West-Canada is Calgary. Naar deze bestemming kun je ook vanuit Dublin vliegen vanaf € 355 euro voor een retour in Economy met onder andere Air Canada.

Downtown Calgary – Foto: InsideFlyer – Marco

Bij sommige data heb je wel een lange overstap in Montreal, waarbij je ook deze stad nog kunt bezoeken. Er zijn mogelijkheden om terug via Frankfurt te vliegen. Air Canada vliegt onder meer met de Boeing 787 Dreamliner. Vluchten zijn te vinden via Google Flights en Momondo.

InsideDeals - Voor minder dan €350,- naar Canada

Oost-Canada

Aan de andere kant van Canada treft je ook verschillende voordelige bestemmingen. Voor nog geen € 300 boek je een retour naar Montreal in Economy vanuit Dublin via Londen. Je vliegt dan met British Airways in de Airbus A319 en daarna de Boeing 787 Dreamliner. Het is mogelijk ook hier tussen Dublin en Londen te vliegen met Aer Lingus. Vluchten voor deze prijs zijn te boeken via American Airlines. Let ook hier weer op dat het om een Basic Economy-tarief gaat.

InsideDeals - Voor minder dan €350,- naar Canada

Tot slot in deze InsideDeals een mooie reis naar Toronto in Canada voor minder dan € 400. Ook bij deze bestemming vlieg je vanuit Dublin met een tussenstop in Amsterdam (AMS), Parijs (CDG), Philadelphia (PHL), Chicago (ORD) of Charlotte (CLT). Afhankelijk op welke luchthaven je een tussenstop hebt, vlieg je ook met een andere maatschappij vanuit Dublin. Zo kun je met KLM, Air France of American Airlines vliegen. Voor een tussenstop op New York JFK vlieg je met Delta en Newark met United Airlines. De voordeligste vlucht die ik kon vinden via Google Flights is een rechtstreeks vlucht met WestJet naar Toronto.

Deze vlucht is ook in Economy in de Boeing 737 Max 8. Het is natuurlijk de vraag of je zin hebt in een vlucht van 7 en een half uur in een 737, maar voor €289 is het zeker een voordelige vlucht. Voor iets meer dan € 300 vlieg je comfortabeler met American Airlines, KLM of Air France in de Airbus A330, Airbus A350 of Boeing 787 Dreamliner. Vluchten zijn te vinden via Google Flights en Momondo, maar zijn ook te boeken bij de verschillende airlines zelf.

InsideDeals - Voor minder dan €350,- naar Canada

Foto’s: Google Flights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *