InsideDeals – Vanaf €717 retour in Premium Economy naar de VS of India3 min leestijd

InsideDeals – Vanaf €777 retour in Premium Economy naar de VS of India

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor een nieuwe InsideDeals. Deze keer een aantal InsideDeals in Premium Economy naar India of de VS. Er zijn verschillende data waarop je voordelig kunt reizen vanaf € 717 per persoon retour in Premium Economy. Meer over deze voordelige tickets in Premium Economy lees je in deze InsideDeals.

Op naar Bangalore, India

We starten in Bangalore in India. Deze stad staat beter bekend als de tuinstad van India. Dit komt door zijn vele parken en groene ruimtes in de stad. Het ligt op 900 meter hoogte en kent ruim 8 miljoen inwoners. Is de stad zijn veel bedrijven die de focus op ICT hebben en het is daarmee ook de ICT-stad van het land.

Je reist vanuit Amsterdam naar Bangalore met Lufthansa. Het is mogelijk via München en Frankfurt te reizen. Reis je via München, dan vlieg je in de Airbus A350. Reis je via Frankfurt, dan reis je in de Boeing 747 van de Duitse maatschappij. Prijzen met Lufthansa naar Bangalore in India in Premium Economy starten vanaf €840 retour.

Maatschappijen: Lufthansa

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: München Franz Josef Strauß Airport (MUC) of Frankfurt am Main (FRA)

Luchtvaartallianties: Star Alliance

Prijs vanaf: €854

Cabine: Premium Economy Class

Beschikbaarheid: april, mei, augustus t/m februari 2025

Boekbaar via: Supersaver, Cheaptickets

Washington D.C.

Een andere mooie en ook voordelige bestemming is Washington D.C. in de Verenigde Staten. In de stad bezoek je natuurlijk het Lincoln Memorial, National Gallery of Art of wat dacht je van het National Museum of American History. Er is voor ieder wat te beleven in deze belangrijke Amerikaanse stad.

Deze InsideDeals brengt je naar deze Amerikaanse hoofdstad in Premium Economy met SAS. SAS, ook wel bekend als Scandinavian Airlines, vliegt tussen Kopenhagen en Washington D.C. met een Airbus A330.

Maatschappijen: SAS

Vanaf: Brussels Airport (BRU), Dublin Airport (DUB)

Via: Københavns Lufthavne Kastrup (CPH), Stockholm-Arlanda Airport (ARN)

Luchtvaartallianties: –

Prijs vanaf: €777

Cabine: Premium Economy Class

Beschikbaarheid: mei, juni, augustus t/m november 2024

Boekbaar via: SAS, Supersaver

Bezoek de westkust van de Verenigde Staten

Zeker een mooie bestemming om heen te reizen in het voor- of najaar is de westkust van de Verenigde Staten. Heerlijk struinen door de straten van San Francisco of juist de prachtige natuur eromheen verkennen.

Bestemmingstips - Genieten van de schoonheid van Yosemite National Park
Uitzicht vanaf Tunnel View –

Net als naar Washington D.C. vlieg je voordelig in Premium Economy met SAS. Reizen doe je vanaf €787 per persoon retour in de Airbus A330 van de maatschappij. Echter, de beschikbaarheid voor deze prijs is vrij laag of je hebt een lange overstap in Kopenhagen. Leuk natuurlijk voor een citytrip in Kopenhagen. Maar voor een paar tientjes meer heb je een kortere overstap en ben je voordat je het weet in San Francisco (SFO).

Maatschappijen: SAS

Vanaf: Brussels Airport (BRU), Amsterdam Airport Schiphol (AMS),

Via: Københavns Lufthavne Kastrup (CPH), Stockholm-Arlanda Airport (ARN), Oslo Gardermoen Airport (OSL)

Luchtvaartallianties: –

Prijs vanaf: €787

Cabine: Premium Economy Class

Beschikbaarheid: April, mei, augustus t/m februari 2025

Boekbaar via: SAS

Beleef Philadelphia

Tot slot de laatste voordelige Premium Economy deal in deze InsideDeals editie. Dit is ook de voordeligste en je reis vanaf €717 retour naar Philadelphia. De stad gelegen in het oosten van de VS heeft ook zeker wat te bieden. Een mooie tour in een voormalige gevangenis bijvoorbeeld (Eastern State Penitentiary) of bewonder en verken de vele muurschilderingen in de stad tijdens een tour door de stad.

Reizen naar Philadelphia kan met Iberia, American Airlines en British Airways. Je vertrekt hierbij vanuit Düsseldorf Airport naar verschillende mogelijke luchthavens en arriveert in Philadelphia. Tarieven starten dus vanaf €717 voor een retourvlucht in Premium Economy, maar de kans is dat je vlucht ook hier een paar tientjes duurder is omdat de beschikbaarheid voor de €717-tickets laag is.

Maatschappijen: Iberia, American Airlines en British Airways, Aer Lingus

Vanaf: Düsseldorf Airport

Via: Madrid Adolfo Suárez Madrid-Barajas (MAD), London Heathrow Airport (LHR), Dublin Airport (DUB)

Luchtvaartallianties: oneworld

Prijs vanaf: €717

Cabine: Premium Economy Class

Foto’s: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *