InsideDeals: Ontdek je droombestemming voor maximaal €400 in Economy3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vorige week kon je nog over enkele mooie deals in Business Class lezen op InsideFlyer. Deze keer nemen we je mee naar verschillende droombestemmingen verspreid over de wereld. Naar deze droombestemming kun je voor maximaal €400 in Economy vliegen.

Medellín, Colombia

Voor minder dan €400 vlieg je naar deze droombestemming Medellín in Colombia in de economy cabine van o.a. Lufthansa. Vliegen doe je vanaf Amsterdam via Frankfurt en Bogota, waarbij je tot aan Bogota met Lufthansa vliegt. Het laatste deel naar Medellín wordt uitgevoerd door LATAM in de A320. Er zijn echter ook andere mogelijkheden voor zowel heen als terugvlucht. Prijzen starten vanaf €345 retour en zijn onder andere te boeken via Momondo.

Met Lufthansa in onder andere de A340 naar Bogota.

Prijzen tot maximaal €400,- voor tickets naar Medellín zijn te vinden tot en met december. Juli en augustus zijn te vinden vanaf €610,-.

Last minute

Voor wie last-minute nog naar de Verenigde Staten wil of moet kan voor €328 vanuit Antwerpen via Amsterdam naar Chicago vliegen in economy bij KLM of Delta. Je kunt meerdere overstappen inbouwen en de laatste voordelige retour is eind maart. Met KLM vlieg je in de Boeing 787 en bij Delta naar bijvoorbeeld Minneapolis vlieg je in de Airbus A330-900neo. Vluchten zijn te boeken via KLM.

Vlootvernieuwing bij KLM
Boeing 787-9 Dreamliner
Foto: KLM

Super deal!

Dit is echt een super deal, al zeg ik het zelf. Je vliegt naar deze droombestemming vanaf €236 retour in economy. Belangrijk te weten: je vertrekt vanuit Parijs (CDG). Vanuit hier vlieg je bijvoorbeeld via Wenen, Frankfurt of Amsterdam en eindig je in het Canadese Montreal. Je vliegt dan met Lufthansa, Austrian Airlines of KLM. Een directe vlucht is ook aanwezig met Air Canada of Air France vanaf €258,-. Het is mogelijk een overstap in te bouwen in bijvoorbeeld Toronto. Op deze manier kun je ook deze metropool nog bezoeken gedurende je reis in Canada.

InsideDeals: Ontdek je droombestemming voor maximaal €400 in Economy
Bron: Google
InsideDeals: Ontdek je droombestemming voor maximaal €400 in Economy
Bron: Google

Vluchten zijn te vinden voor een prijs vanaf €235 tot en met oktober, met uitzondering van de maand juli. Het is dus ook mogelijk om zeer voordelig naar Canada te reizen in je zomervakantie (augustus). Boeken kan onder andere via Momondo, KLM of Lufthansa.

KLM vliegt onder andere met de A330 naar Montreal. In deze review lees je hoe Economy Comfort in dit toestel is.

Bangkok, Thailand

Tot slot delen we deze laatste bestemming in deze editie van de InsideDeals. Tot in januari 2023 kun je voor minder dan €400 vliegen naar deze droombestemming: Bangkok. Bangkok is een bruisende stad waar je je waant tussen de enorme skyscrapers, tempels en heerlijke eetstalletjes.

Insidedeals – Wereldwijde Business Classdeals vanaf €1300,-
Koninklijk Paleis in Bangkok
Foto: InsideFlyer – Marco

Vanaf €340 vlieg je al in Economy met Finnair via Helsinki naar Bangkok. Je kunt opstappen in Parijs, Dusseldorf, Brussel of Amsterdam. Afhankelijk van je opstapplek is het ticket anders geprijsd. Vertrek je vanuit Parijs, dan betaal je het minst. Echter houdt daarbij rekening dat je ook nog naar Parijs moet. Amsterdam is met €40 extra dan ook een goede keuze. Je betaalt dan vanaf €385,- voor een retourticket in Economy met de A350 van Finnair. Vluchten kun direct boeken via Finnair maar ook bij onder andere Momondo of Supersaver.

InsideDeals: Ontdek je droombestemming voor maximaal €400 in Economy
Bron: Google

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *