InsideDeals: Reis vanaf €1100 in Business Class deze zomer4 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu steeds meer landen van het slot gaan, is het tijd de wereld weer te ontdekken. En hoe fijn is het om de reis dan in luxe te beginnen. In deze editie van InsideDeals zetten we enkele voordelige reizen in Business Class voor de naderende zomer op een rijtje. Het duurt nog even, maar hoe mooi is het vooruitzicht dat je voordelig in Business Class naar je zomer bestemming reist.

Op naar de Thaise zon

De eerste bestemming in deze editie van InsideDeals is Thailand. Naar deze heerlijke bestemming kun je met verschillende maatschappijen reizen. Ditmaal komt Finnair zeer voordelig uit de bus. Vanaf Amsterdam kun je met de maatschappij via Helsinki reizen naar de Thaise hoofdstad Bangkok. Je reist met Finnair in Business Class in de A350. Deze reis boek je al voor € 1.200,- voor een retourvlucht. Via Momondo is de vlucht te vinden en boeken. Het is daarbij ook mogelijk om een langere overstap in Helsinki te hebben. Hierdoor kun je ook deze stad bezoeken.

Op zoek naar bestemmingstips over Thailand of Bangkok, lees dan onze artikelen eens op InsideFlyer. We hebben ook vele reviews van hotels in onder andere Bangkok.

Tripintroductie: Azië - Thailand, Cambodja, Singapore & Bali
Uitzicht bij het zwembad in Bangkok bij het So Sofitel Bangkok

De voordelige tarieven zijn te vinden vanaf half maart tot en met september. Juli en augustus zijn wat duurder, maar je betaalt nog steeds een voordelige prijs voor Business Class vanuit Amsterdam naar Bangkok.

Wist je dat Finnair onlangs haar nieuwe Business Classcabine heeft gepresenteerd. Het zou dus zo maar kunnen dat je ook in de nieuwste cabine reist met Finnair. Dit is een impressie van de nieuwe cabine.

Deze diashow vereist JavaScript.

La Paz, Bolivia

Met deze reis, reis je af naar het tropische Bolivia. Voor een prijs van rond de €1.140 vlieg je vanuit Amsterdam via Frankfurt en Bogota naar La Paz. De vlucht van Amsterdam via Frankfurt naar Bogota wordt uitgevoerd door Lufthansa met onder andere de Airbus A340 van de maatschappij. Vanaf Bogota vlieg je met Avianca naar je eindbestemming La Paz. Deze vluchten zijn te vinden tussen maart en november in dit jaar voor ongeveer €1.140 en ook voordelig te boeken via Momondo.

Welke toestellen vliegen er rond met een Star Alliance Livery?
Airbus A340 – Lufthansa
Foto: Anna Zvereva

Lima, Peru

Ook in Latijns-Amerika vind je deze mooie en warme bestemming: Lima. Deze bestemming is zelfs nog te boeken voor deze maand en te vinden tot november 2022. Prijzen liggen rond de €1.350 per retourticket, dus net wat meer dan Bangkok en La Paz. Vanuit Amsterdam kun je met KLM of Air France via Parijs naar Bogota. De vlucht naar Bogota wordt uitgevoerd door Air France in de Boeing 787. Vanuit Bogota vlieg je door met Avianca naar je eindbestemming Lima. Hierna kan je heerlijke vakantie in dit mooie land starten. De tickets kun je onder andere boeken via de website van Air France, KLM of Momondo. Boek je via Air France of KLM dan kun je eventueel gespaarde Miles inzetten om de prijs verder te reduceren. Meer daarover lees je in dit artikel.

Mogelijke reis naar Lima met KLM en Air France.
Foto: Google

Santiago, Chili

Tot slot delen we deze laatste bestemming in deze editie van de InsideDeals. Je kunt op verschillende momenten vanaf juni tot het eind van het jaar voordelig naar Santiago in Chili afreizen. Prijzen starten vanaf €1.243 per retourticket. Je reis vanuit Amsterdam via bijvoorbeeld Toronto met Air Canada naar Santiago. Je vliegt met de Boeing 777 en 787 van de maatschappij voor €1.243 in Business Class in de zomer. De terugweg kun je bijvoorbeeld met Aerolineas Argentinas naar Buenos Aires (let op dit is in Premium Economy) en daarna door met Lufthansa in de Boeing 747 naar Frankfurt gevolgd door een reis met Lufthansa naar Amsterdam.

Mogelijke reis naar Santiago in Chili met Air Canada en Lufthansa.
Foto: Google

Wil je dus nog eens in de bijna iconische 747 in Business Class vliegen, dan is dit je kans om dat ook nog eens zeer voordelig te doen bij Lufthansa. De vlucht naar Santiago is onder andere te boeken via de website van Lufthansa, Momondo en Supersaver.

Boeing 747-400 van Lufthansa op de luchthaven van Frankfurt (Bron: Lufthansa)
Boeing 747-400 van Lufthansa op de luchthaven van Frankfurt (Bron: Lufthansa)

Reacties

  1. Sander zegt

    Kleine aantekening bij de goedkope business vluchten van finnair. DIt betreft de business light klasse en dit is zonder ruimbagage en dus enkel handbagage. Bagage kan bijgeboekt worden a 70 euro per enkele vlucht,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *