InsideDeals – Nazomer deals voor < €350,-3 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De schoolvakantie in het zuiden van het land is van start gegaan. Dat betekent dat veel mensen weer op reis gaan. Met de auto of vliegtuig. Andere stellen de reis nog even uit en gaan pas na de zomer weg (check dan zeker Nazomer-sale van Transavia). Vaak is dit voordeliger dan in het hoogseizoen. Om daar op aan te sluiten hebben we in dit artikel enkele nazomer deals voor je op een rijtje gezet. De prijzen van deze tickets zijn allemaal onder de € 350. In dit artikel lees je onze selectie.

Chicago

Wie wil er nu niet op reis naar de Verenigde Staten. De immense land heeft veel te bieden, maar vooral de landschappen kunnen adembenemend zijn. Eën van die mooie gebieden bevindt zich rondom de meren tussen Canada en de Verenigde Staten. Chicago bijvoorbeeld ligt aan Lake Michigan. Vanuit Chicago zou je ook een mooie rondreis kunnen maken met bijvoorbeeld een huurauto of camper.

Er zijn verschillende airlines die vliegen op Chicago. In onder andere de maand september zijn er verschillende goed geprijsde dagen. Vlieg bijvoorbeeld vanuit Amsterdam via Zurich naar Chicago (ORD) voor ongeveer €320,-. Voor deze prijs mag je overigens geen ruimbagage meenemen. Betaal je €20,- extra dan is ruimbagage op zowel heen als terugweg wel mogelijk. Vluchten kun je vinden via Google Flights en boeken bij onder andere United Airlines. Ben je bereid iets meer bij te betalen, dan kun je ook direct op Chicago vliegen met United Airlines.

InsideDeals - Nazomer deals voor < €350,-

Orlando

Wil je graag met de kinderen naar een leuke Amerikaanse bestemming, dan is wellicht Orlando iets. In en rondom Orlando heb je tal van pretparken en andere bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Ook kun je vanuit hier gemakkelijk naar Miami, Everglades en de Keys die zeker op je lijstje horen te staan voor een bezoek in dit gebied. Zowel Orlando als ook Miami zijn onder andere in september voordelig te boeken. Vliegen kun je met onder andere Lufthansa via Frankfurt naar Orlando voor €329,-. Vluchten kun je vinden via Google Flights. Naar Miami kost het je ongeveer €325,-. Vliegen doe je dan met Lufthansa en Swiss, check de mogelijkheden hier.

SFO

Een andere bestemming in de Verenigde Staten voor minder dan €350,- is San Francisco. Een mooie bestemming om heen te reizen en vanuit hier naast de stad wellicht ook de omgeving ontdekken. Vliegen kan ook hier met onder andere Swiss, Brussels Airlines en United Airlines, waarbij je ook vertrekt vanuit Amsterdam. Je reist ook een deel met de trein. Vluchten kun je vinden voor ongeveer €350,- op Google Flights en boeken bij onder andere United.

InsideDeals - Nazomer deals voor < €350,-

Dubai

Deze bestemming is wel vaker voordeliger te vinden. Nu kun je vertrekken vanuit Düsseldorf met Air France en vlieg je via Parijs naar Dubai. Kosten: €320,-. Terugweg zou kunnen met KLM in onder andere de nieuwe Boeing 787-10 met nieuwe stoelen in de Business Class en Economy Comfort.

InsideDeals - Nazomer deals voor < €350,-

Vluchten zijn hier bij Google Flights te vinden en te boeken bij KLM of Air France.

New York

Voor minder dan €300,- kun je rechtstreeks vanuit Amsterdam naar New York. Je vliegt op de luchthaven EWR met United Airlines in de Boeing 767. Je kunt ook een overstap hebben in Washington. Ook hierbij kun je de vluchten vinden op Google Flights en boeken bij United Airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *