Sale bij Transavia, Tickets vanaf € 29

Transavia Nazomer-Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Mocht je nog geen vakantie hebben geboekt dan heeft Transavia momenteel een actie waar je gebruik van kunt maken. De low cost carrier biedt namelijk kortingstarieven vanaf € 29 per enkele reis aan. Deze Nazomer-sale brengt je naar veel bestemmingen in en om Europa. De aanbieding is geldig t/m maandag 8 juli 2019, dus boek snel. Tip: door een klein bedrag bij te betalen verdien je ook tot 500 Flying Blue Miles.

Nazomer-sale

Bij de vorige Sale begin dit jaar bood Transavia nog vluchten aan vanaf € 19. Dit is op basis van een enkele reis. Deze keer zijn de vanafprijzen € 29. Echter, Palma de Mallorca wordt wel aangeboden vanaf € 19 voor een enkele reis. Er zijn in totaal twintig bestemmingen in de aanbieding. De prijzen lopen, zoals altijd flink uiteen. Zo vlieg je enkele reis vanaf € 29 naar Olbia (vanaf Amsterdam), Girona (vanaf Rotterdam/The Hague) en Mallorca (vanaf Amsterdam). De laatstgenoemde bestemming is goedkoper vanaf Eindhoven, namelijk € 19 voor een enkele reis. Of vlieg bijvoorbeeld naar Casablanca, Corfu, Agadir en Marrakech. En boek al vanaf € 49. Allevier de bestemmingen zijn te boeken vanaf Schiphol.

Diverse bestemmingen zijn aantrekkelijk geprijsd tijdens de Transavia Nazomer-sale (Bron: Transavia)
Diverse bestemmingen zijn aantrekkelijk geprijsd tijdens de Transavia Nazomer-sale (Bron: Transavia)
Voorbeeld van een prijskalender, de tarieven lopen erg uiteen afhankelijk van de vertrekdatum (Bron: Transavia)
Voorbeeld van een prijskalender voor de bestemming Girona vanaf Rotterdam/The Hague. De tarieven lopen erg uiteen afhankelijk van de vertrekdatum (Bron: Transavia)

Miles verdienen

De actie is geldig tot en met 8 juli 2019 (einde van de dag). Je moet er dus snel bij zijn. Check de actiepagina voor de bestemmingen die onder deze aanbieding vallen. De reisperiode is van eind augustus tot en met eind oktober. Het gaat dus echt om de na-zomer. De vluchten worden aangeboden vanaf Schiphol, Rotterdam/The Hague Airport en Eindhoven. De meeste vluchten worden echter uitgevoerd vanaf Schiphol. Let er op dat het laagste prijs niet op alle vertrekdata beschikbaar is. Afhankelijk van de vertrekdag (en reisduur) kan de prijs variëren. 

Standaard vlieg je bij Transavia met handbagage (maximaal 10 kg). Je kiest dan voor het zogenaamde Basic tarief. Ruimbagage is optioneel en kan worden bijgekocht. Je verdient standaard geen Flying Blue Miles bij de dochteronderneming van KLM. Je kunt wel per vlucht 250 Miles per persoon per enkele reis kopen voor € 5. Dat zijn dus 500 Miles bij een retourvlucht. Dit is op zich geen slechte deal, aangezien je bij bijvoorbeeld KLM soms maar heel weinig Miles krijgt als je een goedkoop ticket hebt geboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *