InsideDeals – Je zomervakantie in Azië?3 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de start van het zomerseizoen voor alle vliegtuigmaatschappijen vandaag is het ook echt wel een beetje tijd om wellicht je zomervakantie te regelen. Er zijn natuurlijk tal van bestemmingen leuk om heen te vliegen. In deze editie van InsideDeals zetten we enkele zomervakantie bestemmingen in de richting van Azië voor je op een rijtje. Ben jij deze zomervakantie in Azië?

Zuid-China

Een erg gave bestemming om je zomervakantie door te brengen is wellicht Zuid-China. Start en/of eindig bijvoorbeeld in Hong Kong. Je kunt naar deze bestemming vliegen in onder andere de Economy cabine met China Southern vertrekkend vanuit Amsterdam. Tarieven starten vanaf halverwege juni rond de €340,- voor een retourvlucht. Voor de zomerperiode is dat een erg mooi tarief richting Azië. Iets later zou je ook met Air France en KLM vanaf Düsseldorf via Parijs of Amsterdam kunnen vliegen. Tarieven voor een reis in de Economy cabine liggen dan rond de €460,- voor een retourvlucht.

InsideDeals – Je zomervakantie in Azië̈?

Vluchten met China Southern kun je hier vinden via Google Flights, voor Air France en KLM kun je ze hier vinden. Hong Kong is voor een aantal dagen een erg leuke bestemming. Zeker ook te combineren met naast gelegen Macau. Verder kun je ook het binnenland van China gemakkelijk vanuit Hong Kong verkennen, wat zeker de moeite waard is! Voor China heb je wel een visum nodig; voor Hong Kong niet.

InsideDeals – Je zomervakantie in Azië̈?

Ontdek Thailand

Toevallig deze zomer ook op mijn lijstje met bestemmingen, Bangkok in Thailand. Thailand is een gewilde bestemming voor veel reizigers, regelmatig ook het start- of eindpunt van de reis door Azië. Bangkok is een ware metropool waar je je ogen uitkijkt, bijvoorbeeld bij een van de vele Floating Markets. Ook richting Thailand zijn de vluchten in de zomerperiode vaak aan de prijzige kant. We hebben nu een vlucht gevonden met Qatar Airways waarbij je vertrekt vanuit Brussel of Amsterdam en overstapt in Doha. Tarieven liggen rond de €515,-. Het is zeker niet goedkoop, maar zoals eerder al aangegeven is het voor deze reisperiode nog prima te doen. Ook deze vluchten zijn gevonden via Google Flights en kun je hier raadplegen.

InsideDeals – Je zomervakantie in Azië̈?

Wandelen over de Chinese Muur

We blijven in de omgeving van China, of althans, in hartje China kun je wel zeggen. Beijing is een prachtstad met een geweldige omgeving. InsideDeals – Je zomervakantie in Azië̈?Bij deze InsideDeal vlieg je in Premium Economy van LOT. Vertrekkend vanuit Amsterdam kun je een lange overstap in Warschau hebben. Ideaal om ook nog wat van deze gave stad te ontdekken. LOT vliegt met de Boeing 787 Dreamliner van Warschau naar Beijing. Voor nog geen €700,- kun je genieten in de Premium Economy van deze maatschappij. Buiten het feit dat je in een andere cabine plaats kunt nemen, kun je ook gebruik maken van de Premium lounges op de luchthavens, evenals de priority check-in en priority boarding. Vluchten met LOT in de Premium Economy kun je hier vinden.

InsideDeals – Je zomervakantie in Azië̈?
Premium Economy LOT in Boeing 787 Dreamliner – Foto LOT

Stad in het groen

Nog een laatste InsideDeal in deze editie. Vlieg net voor of na de ‘grote zomer drukte’ naar Singapore. Naar deze kleine staat kun je vanuit Amsterdam via Parijs vliegen voor nog geen €500,- retour. Vliegen doe je met KLM en Air France. Tickets en beschikbare data kun je hier vinden.

Hopelijk zit er iets voor je tussen bij deze InsideDeals editie. Mocht je graag nog verder willen zoeken aan de hand van een van bovenstaande bestemmingen, check dan ook eens een andere terug bestemming. Dus vlieg bijvoorbeeld heen op Hong Kong en terug via Beijing. Soms kan dit tientallen euro’s schelen en kun je een mooie reis door verschillende gebieden maken.

Beeldmateriaal Beijing & Hong Kong: M. den Turck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *