InsideDeals – Goedkope Business Class naar o.a. Amerika

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor een InsideDeals artikel. Zoals altijd met een aantal suggesties voor goedkope tickets in premium cabines. Nu de vraag naar vliegtickets flink lager is zijn er regelmatig goede deals te vinden. Boekingsdata zijn momenteel volop aanwezig, ook verder in de toekomst. Vorige keer schreven we over een aantal dubbele XP deals naar ‘veilige’ Europese bestemmingen met KLM. Deze keer een aantal InsideDeals in bijvoorbeeld Business Class naar onder andere Amerika.

Oneworld, Skyteam en Star Alliance

Deze InsideDeals gaat in op vluchten uitgevoerd door een van de drie grote luchtvaartallianties. Alle airlines hebben scherp geprijsde bestemmingen in onder andere Business Class. Je kunt interessante deals vinden vanuit allerlei vertrekpunten. Echter, in deze InsideDeals gaan we in op de vertrekluchthavens gelegen in of nabij de steden Amsterdam of Brussel. De vertrekdata liggen in of rondom mei 2021 en alle vluchten zijn te vinden via Google Flights.

New York: The Big Apple

Naar de stad die nooit slaapt, New York dus, kun je momenteel zeer voordelig in Business Class boeken. Zowel met SkyTeam als ook Oneworld airlines kun je rond de € 1.070,- vliegen (retour). Vertrek is Brussels Airport (BRU). Vlieg je met British Airways, dan heb je een overstap in London Heathrow (LHR), waarna je doorvliegt naar JFK. Met KLM vlieg je via Amsterdam. De reis vanuit Amsterdam zal veelal uitgevoerd worden met de nieuwste Boeing 787-10. Een review van het Business Class product van KLM kun je hier lezen. De vluchten naar New York kun je hier vinden via Google Flights.

Review Hyatt House Jersey City - Nabij New York City

Verenigde Staten

Op het InsideFlyer forum attendeerde @Turn op verschillende interessante aanbiedingen naar de Verenigde Staten. Zo vlieg je vanuit Brussel voor minder dan € 1.000,- naar Miami. Je vertrek vanuit Brussel en maakt een overstap. Bijvoorbeeld in London Heathrow, om daarna in de nieuwe British Airways Cabine in de Airbus A350 door te vliegen naar Miami. Je kunt ook met Air Europe in de Boeing 787 Dreamliner. Prijzen voor deze vluchten in Business Class liggen rond de € 930,-. Ze zijn hier te vinden op Google Flights.

Naar San Francisco kun je ook scherp geprijsde tickets vinden. Voor zo’n € 1.100,- vlieg je met British Airways in de Airbus A380 of Virgin Atlantic met de Airbus A350 vanuit Brussel via London naar San Francisco (SFO). Vluchten kun je hier vinden, boeken doe je bij bijvoorbeeld British Airways.

De laatste bestemming in de Verenigde Staten die we uitlichten in deze InsideDeals is Houston. Deze bestemming, gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten is ook scherp geprijsd. Voor ongeveer € 1.200,- vlieg je Business Class met bijvoorbeeld KLM. Ook hier is het vertrek vanaf Brussel en vlieg je via Amsterdam naar Houston (IAH). Vlieg je liever met British Airways? Dan is dat ook mogelijk voor ongeveer dezelfde prijs. Vluchten vind je hier en boek je bij British Airways of KLM zelf.

Review: KLM World Business Class - Boeing 787-10 Dreamliner
KLM World Business Class – Boeing 787-10 Dreamliner

Brazilië

Vlieg je liever richting Zuid-Amerika? Dan is Sao Paolo zeker interessant geprijsd momenteel. Met Lufthansa of SWISS vlieg je voordelig via bijvoorbeeld Zürich, München of Frankfurt naar Sao Paolo. Je betaalt ongeveer € 1.300,- voor je retourticket in Business Class. Met Lufthansa kun je vliegen in de nieuwste Airbus A350. Vluchten zijn hier te vinden en te boeken bij onder andere Lufthansa.

Nieuw(s) bij Lufthansa
Airbus A350 van Lufthansa (Bron: Lufthansa Group)

Corona

De Coronapandemie maakt het reizen momenteel heel anders dan we gewend zijn. Je boekt nu niet zomaar een ticket voor bijvoorbeeld een verre reis. Allerlei inreisverboden maken bepaalde landen ‘ontoegankelijk’. Check daarom altijd de actuele regels, richtlijnen en maatregelen van het land dat je wil bezoeken op de website van de Nederlandse overheid. Houd er ook rekening mee dat reisrestricties kunnen veranderen. Zorg dus dat je ook vlak voor vertrek op de hoogte bent wat je op de bestemming kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *