Transavia en Thuisbezorgd starten samenwerking – verse maaltijden aan boord

Thuisbezorgd-transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Transavia en Thuisbezorgd gaan samenwerken. Hierdoor is het mogelijk om tot één uur voor het boarden een maaltijd te bestellen, welke vervolgens aan boord afgeleverd zal worden. De service is recentelijk gestart. Transavia vlucht HV5355 van Amsterdam naar Faro was namelijk het startschot van deze samenwerking.

Transavia & Thuisbezorgd – Maaltijden aan boord

Het project is een samenwerking tussen Transavia, Thuisbezorgd, iFleat en Amsterdam Airport Schiphol. Je kunt van de service gebruik maken op Transavia vluchten van Schiphol naar Athene, Bari, Faro en Thessaloniki. In de toekomst wil de low cost airline dit uitbreiden naar meer vluchten en vliegvelden, zoals bijvoorbeeld Eindhoven en Rotterdam.

De passagiers van de geselecteerde vluchten kunnen bij het Transavia Restaurant kiezen uit tien verschillende maaltijden. iFleat verzorgd de invulling, bereiding en de logistiek van dit menu. Het cabinepersoneel zal na het bezorgen de verse maaltijd serveren bij de betreffende passagier. Het volledige menu is hier te bekijken. Op dit moment zijn alleen nog deze maaltijden beschikbaar:

  • Ontbijtje Fris & Fruitig voor €11.50
  • Ontbijtje Vliegende Start voor €12.50
  • Kinder maaltijd voor €11,50
  • Indonesisch rijsttafeltje voor €14.50
  • Indiase butter chicken voor €12.50
  • Rigatoni bolognese voor €12.50
  • Ceasar salade voor €12.50
  • Vegan bulgur salade voor €12.50
  • Sushi platter California roll voor €13.50
  • Sushi sharing platter deluxe voor €16.50

Door de samenwerking is er meer keuze voor maaltijden aan boord. Het huidige assortiment aan boord is namelijk beperkt vanwege de Corona-maatregelen die genomen zijn. Ook zorgt het voor een afname van de contactmomenten tussen de crew en de passagiers.

Marcel de Nooijer, CEO Transavia, heeft vertrouwen in het nieuwe concept:

Juist in deze ongekende tijd blijft het belangrijk om te innoveren en de service voor onze klanten verder te verbeteren. We starten bescheiden met het aanbieden van deze maaltijdservice op vier bestemmigen. Maar we hebben veel vertrouwen in dit mooie concept en hopen dit verder uit te breiden zodra er weer mogelijkheden zijn.

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Afbeeldingen ©Thuisbezorgd/Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *