InsideDeals – De meest interessante deals3 min leestijd

insidedeals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze week weer een vijftal nieuwe InsideDeals. Deze week hebben we gekeken naar weer enkele leuke deals. Enkele ervan hebben niet het vertrek vanuit Nederland, maar wel een leuke prijs voor bijvoorbeeld Premium Economy of Business Class. Je kunt vliegen met verschillende maatschappijen. Zit er iets voor je tussen?

Premium Economy Seoul

Vlieg in de maanden november t/m ongeveer mei 2019 van Londen naar Seoul via Parijs met Air France. Je vliegt in de Premium Cabine op de intercontinentale aanbieding. Van Londen (LHR) vlieg je naar Parijs (CDG) in Economy. Dat maakt de aanbieding niet minder leuk, want de reis naar Seoul vlieg je in Premium Economy voor een totaalprijs van ongeveer €660,-Deze aanbieding heb ik gevonden op Google Flights en is nu te boeken, o.a. hier via Air France.  Je kunt nog leuk wat XP sparen, namelijk 58 XP. Een goede deal dus met een leuke bestemming. Hier lees je meer over het schitterende Seoul en hier meer over een het prettige Ibis Ambassador Insadong Seoul.

InsideDeals – De meest interessante deals
Premium Economy naar Seoul vanuit Londen met Air France

Op naar Afrika

Een andere leuke aanbieding is naar het zuiden van continent Afrika in Business Class. Je vliegt vanuit Amsterdam (AMS) via Londen (LHR) naar Kaapstad (CPT. Vliegen doe je met British Airways. De deal heb ik gevonden in de maanden november t/m maart. Wat nog leuk is aan de aanbieding is dat je kunt vliegen met zowel een Boeing 777 als een Boeing 747 van British Airways. Maar nu wil je natuurlijk weten wat het je kost. De deal heb ik gevonden voor minder dan €1300,-. De deal heb ik gevonden via onder andere Momondo. Hier lees je meer over de bestemming Kaapstad.

InsideDeals – De meest interessante deals
Deal naar Kaapstad.

Bezoek Thailand

Wil je rond de feestdagen of daarna nog even op bezoek in Thailand? Dat kan natuurlijk altijd, maar een interessante deal is dan zeker prettig! Van december t/m april 2019 kun je vliegen naar de hoofdstad van Bangkok (BKK) met Emirates of Ethiad. Vliegen doe je vanaf Amsterdam (AMS). Het is niet de goedkoopste Business Class, maar wel een leuke, bijvoorbeeld omdat je in de A380 van Emirates kunt vliegen. Het kost je ongeveer €1550,-. Hier vind je de verschillende beschikbaarheid in Google Flights.

InsideDeals – De meest interessante deals
Op naar Bangkok, Thailand

Swingend Brazilië

Vanuit Londen vlieg je via Frankfurt naar het swingende Rio de Janeiro (GIG). Een enorm leuke bestemming waar je zeker eens geweest moet zijn. Je vlieg met Lufthansa in de Boeing 747 naar deze bestemming vanuit Frankfurt. Voor ongeveer €900,-vlieg je heen en terug en heb je bijvoorbeeld twee weken in en rondom Rio de Janeiro te besteden. Beschikbaarheid van eind oktober tot halverwege juli 2019. Van Londen naar Frankfurt vlieg je in Economy en niet in Premium Economy.

InsideDeals – De meest interessante deals

Bezoek India

Nog een interessante aanbieding in Business Class? Wat dacht je van het schitterende New Delhi?! Met KLM en Aeroflot vlieg je van Amsterdam via Moskou naar New Delhi. O.a. vlieg je met een A330 van Aeroflot, meer over dit toestel lees je hier. De deal in Business Class is te boeken voor ongeveer €1320,-. Ik heb ook prijzen gevonden van minder dan €1300,-. Er is ruime beschikbaarheid tot aan augustus 2019. Vluchten zijn o.a. te vinden via Google Flights.

InsideDeals – De meest interessante deals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *