Nieuwe IHG Accelerate promo deze zomer

IHG Accelerate zomer 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook voor deze zomer heeft IHG Rewards Club opnieuw een interessante promo: Accelerate die loopt van 15 mei t/m 31 augustus 2017.
Het is de zoveelste Accelerate promo: De afgelopen tijd heeft IHG steeds een voorjaars-, zomer- en najaars Accelerate promo gehad.

IHG Rewards Club, het spaarprogramma van onder andere Intercontinental Hotel, Crowne Plaza en Holiday Inn (Express) heeft hiermee wat hotelprogramma’s betreft een van de aantrekkelijkste acties deze zomer.
Mocht je nog geen IHG Rewards Club account hebt, kan deze promo ook goed uitpakken. Vaak voor relatief weinig moeite en kosten kun je straks met je gespaarde punten bij wijze van spreken gratis in een 5-sterren-hotel slapen – hieronder lees je hoe dat werkt!

Het is onderhand bijna een traditie aan het worden bij IHG: de laatste jaren had IHG steeds een najaars- en een voorjaarspromotie en nu dus ook een zomerpromotie. Je kunt hiermee relatief eenvoudig veel bonuspunten bij elkaar kunt sparen.

IHG Accelerate zomer 2017 voortgangsbalk

Hoe werkt Accelerate?

De opzet is als volgt: door een aantal ‘challenges’, oftewel opdrachten, uit te voeren word je beloond met IHG Rewards Club points. Met de challenges is het mogelijk om in relatief korte tijd veel Rewards Club punten te verdienen. Je moet je van tevoren registeren en ieder ontvangt een eigen, persoonlijke aanbieding.

Ben je nieuw, of heb je in de afgelopen tijd bijna nooit in een IHG hotel geslapen? Dan is de kans groot dat je aanbieding gunstig is. Dat wil zeggen dat je op een relatief gemakkelijke manier je bonuspunten (minimaal 30.000 punten) kunt verzamelen. Ben je een (zeer) goede klant? Dan zal de aanbieding mogelijk moeilijker zijn. Hoewel, soms is er geen peil op te trekken…

De promo loopt van 15 mei tot en met 31 augustus 2017. Als je mee wilt doen met deze promo moet je je eerst registreren. Dat kan via deze link. Nadat je ingelogd bent, verschijnt op basis van je historie je persoonlijke challenge in beeld en het aantal bonuspunten dat je hiermee kunt verdienen. Het aantal te verdienen punten verschilt dus van persoon tot persoon.
Als je nog geen account hebt, kun je je op die pagina ook eerst registeren.

Mijn eigen aanbod

Mijn persoonlijke aanbod voor Accelerate ziet er als volgt uit:

IHG Accelerate zomer 2017 offer

Een prachtig aanbod en vergeleken met voorgaande promo’s, lijkt me. Per saldo kan ik bijna alles realiseren als ik twee keer een weekend in een IHG hotel buiten Nederland verblijf.

Tip: soms zijn de omschrijvingen van een challenge niet helemaal helder. Schakel in zo’n geval even over naar Engelse taal (bovenaan het scherm kun je dan instellen) en meestal is dat dan verhelderend.

Doen of niet doen?

Persoonlijk vind ik mijn aanbod interessant! Maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.
Mocht je aanbieding niet (echt) interessant zijn, dan kan je er in dat geval natuurlijk ook voor gaan om wat krenten uit de pap te halen. Eén overnachting in mei of juni levert in mijn geval 2.500 + 3.000 = 5.500 punten op en dat is toch mooi meegenomen! Maak je gebruik van de zogenaamde PointBreaks, dan zijn dit al genoeg voor een gratis overnachting!

Maar het is goed om ook even kritisch naar je aanbod te kijken. Misschien is het in jouw situatie helemaal niet lonend om met deze actie mee te doen. Als je sowieso al overnachtingen gepland had, is alles meegenomen. Maar er zullen ook velen van ons een zogenaamde ‘matrass run’ gaan doen: puur een hotelovernachting boeken om de punten op te strijken!

Voor $70 is het namelijk ook mogelijk om 10.000 punten te kopen. Met dat in het achterhoofd kun je dus zien of jouw aanbieding de moeite waard is…

Wat is jouw aanbod? Op ons forum kun je jouw aanbod en strategieën met andere InsideFlyer-bezoekers delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *