Doe mee aan het InsideFlyer lezersonderzoek en help ons de website te verbeteren1 min leestijd

Gold Status Challenge

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat voor artikelen zou je graag meer zien op InsideFlyer? Welke loyaliteitsprogramma’s doe je aan mee? Bij welke airlines heb je elitestatus? Waar kunnen we jou het meeste vinden, op het forum of tussen de blogposts?

Deze en nog een paar vragen hebben we voor je samengesteld zodat we onze site optimaal kunnen verbeteren en aanpassen voor nog meer leesplezier. Het kost je maar een paar minuutjes om de enquête in te vullen en je helpt er ons (en dus jezelf) enorm mee. Bovendien maak je kans op een InsideFlyer luggagetag. Via de knop hieronder kom je bij de vragenlijst terecht. Alvast bedankt!

InsideFlyer Lezersonderzoek

Alle opmerkingen, suggesties of feedback die we in de vragenlijst niet helemaal mee hebben kunnen nemen mag je uiteraard ook hier in de comments zetten. We zullen dit zeker meenemen in de resultaten en waar nodig je zo snel mogelijk antwoord geven.

Reacties

 1. Sandor zegt

  Ik krijg (en kreeg de vorige oproep ook al een melding over een niet-beveiligde verbinding waar ik niet omheen kan):

  Uw verbinding is niet beveiligd

  De eigenaar van docs.google.com heeft zijn of haar website niet juist geconfigureerd. Om uw gegevens tegen diefstal te beschermen, heeft Firefox geen verbinding met deze website gemaakt.

  Deze website maakt gebruik van HTTP Strict Transport Security (HSTS) om aan te geven dat Firefox alleen een beveiligde verbinding mag maken. Hierdoor is het niet mogelijk om een uitzondering voor dit certificaat toe te voegen.

  • The Flying Dutchboy zegt

   Vreemd. We gebruiken gewoon de URL die door Google Forms wordt gegeven. Deze is in alle gevallen HTTPS dus versleuteld. Ik krijg ook niet dezelfde melding in Firefox. Zou je eventueel een andere browser kunnen proberen?

   • Sandor zegt

    Een andere browser helpt niet. Een ander netwerk (lees: niet ons bedrijfsnetwerk) wel. Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *