KLM Private Boarding op Curacao

KLM Private Boarding Curacao

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor reizigers die vanaf Curacao vertrekken en de normale terminal over willen slaan biedt KLM in samenwerking met het Jet Center Curacao een exclusieve service: Private Boarding. Voor een bedrag van 100 USD per persoon kun je gebruik maken van de faciliteiten van de VIP Terminal op de luchthaven. Hier zorgt een hostess voor de check-in en bagage en de formaliteiten voor de paspoortcontrole worden ook uit handen genomen. Zo hoef je nergens in de rij te staan. Terwijl je op de vlucht wacht kun je gebruik maken van gratis wifi, douche, snacks en drinken en eventueel duty free shoppen. Wanneer het tijd is om te vertrekken wordt je per auto direct naar het vliegtuig gebracht. Reserveren kan per email via [email protected] , uiterlijk 48 uur voor vertrek.

KLM biedt deze dienst al een tijd aan maar publiceerde onlangs een commercial:

VIP Terminal

Het is niet ongewoon dat airlines op belangrijke bestemmingen gebruik maken van de bestaande VIP terminal van de luchthaven. Zo krijgen First Class passagiers van Air France en Garuda Indonesia op Schiphol kostenloos toegang tot het VIP Centre. Lufthansa gaat nog verder met een eigen terminal voor First Class passagiers.

Bij KLM betreft het in Curacao alleen een samenwerking tegen bijkomende kosten; geen inbegrepen voordeel voor premium passagiers. Ongetwijfeld zullen BN’ers die het eiland bezoeken er graag gebruik van maken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *