IHG Accelerate voorjaarspromotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook komend voorjaar heeft IHG weer een interessante promo: Accelerate 2016.
Ook op dit moment, tot en met 31 december 2015 loopt er een IHG Accelerate najaarspromo, maar van 1 januari tot en met 30 april 2016 loopt de voorjaarspromo: nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Zeker als je nu nog geen IHG Rewards Club account hebt, kan deze promo goed uitpakken. Voor relatief weinig moeite en kosten kun je straks gratis in een 5-sterren-hotel slapen – in dit artikel lees je hoe dat werkt!

Het is onderhand bijna een traditie aan het worden bij IHG: de laatste jaren had IHG steeds een najaars- en een voorjaarspromotie. Je kunt hiermee relatief eenvoudig veel bonuspunten bij elkaar kunt sparen.

ihg accelerate 2016 voortgang

Hoe werkt het?

De opzet is als volgt: door een aantal ‘challenges’, oftewel opdrachten, uit te voeren word je beloond met IHG Rewards Club points. Met de challenges is het mogelijk om in relatief korte tijd veel Rewards Club punten te verdienen. Je moet je van tevoren registeren en ieder ontvangt een eigen, persoonlijke aanbieding. Ben je nieuw, of heb je in de afgelopen tijd bijna nooit in een IHG hotel geslapen? Dan is de kans groot dat je aanbieding gunstig is. Dat wil zeggen dat je op een relatief gemakkelijke manier je bonuspunten kunt verzamelen. Ben je een (zeer) goede klant? Dan zal de aanbieding moeilijker zijn…

Als je alle opdrachten hebt uitgevoerd, heb je minimaal 50.000 Rewards Club points bij elkaar gespaard! Dat zijn voldoende punten voor bijvoorbeeld één nachtje gratis in het Intercontinental Amstel Hotel in Amsterdam, twee nachten  Crowne Plaza Antwerpen of drie nachten  Holiday Inn Express in Mechelen!

De promo loopt van 1 januari tot en met 30 april 2016. Als je mee wilt doen met deze promo moet je je eerst registreren. Dat kan via deze link (klik). Nadat je ingelogd bent, verschijnt op basis van je historie je persoonlijke challenge in beeld en het aantal bonuspunten dat je hiermee kunt verdienen.
Als je nog geen account hebt, kun je je op die pagina ook eerst registeren.

Mijn eigen aanbod

Mijn persoonlijke aanbod voor Accelerate ziet er als volgt uit:

IHG Accelerate – overzicht van de te behalen punten (klik om te vergroten)
IHG Accelerate – overzicht van de te behalen punten (klik om te vergroten)

Omdat het misschien wat slecht leesbaar is, hier nog even een opsomming:

5.000 punten – na één verblijf in de maand januari
5.000 punten – na één overnachting
12.000 punten – na een verblijf van 6 nachten
5.300 punten – nadat 3 boekingen gemaakt zijn via de IHG app
6.000 punten – na een verblijf van 4 of meer opeenvolgende nachten
1.700 punten – na besteding van $110 aan eten/drinken in IHG hotels
1.000 punten – nadat er een keer punten zijn ingeleverd voor op wat voor manier dan ook
19.000 punten – bonus als 5 van de 6 bovenstaande taken zijn uitgevoerd.
Totaal: 55.000 punten

Doen of niet doen?

Persoonlijk vind ik dit aanbod niet niet super bijzonder, ik heb in het verleden betere aanbiedingen gehad. Maar je kan er in dat geval natuurlijk ook voor gaan om wat krenten uit de pap te halen. Eén overnachting in januari levert in mijn geval 5.000 + 5.000 = 10.000 punten op en dat is toch mooi meegenomen!

In het algemeen geldt: hoe vaker je in de afgelopen tijd in IHG hotels hebt geslapen, des te moeilijker de challenges zijn. Het is daarom goed om ook even kritisch naar je aanbod te kijken. Misschien is het in jouw situatie helemaal niet lonend om met deze actie mee te doen. Voor $70 is het namelijk ook mogelijk om 10.000 punten te kopen.

Wil je meer weten over de ins en outs van het IHG Rewards Club programma? Lees dan ons artikel waar een uitleg staat!

Wat is jouw aanbod? Op ons forum kun je jouw aanbod en strategieën met andere InsideFlyer-bezoekers delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *