Iberia cadeaukaart tijdelijk met 10% korting te koop1 min leestijd

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu een cadeaukaart met 10% korting kopen bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia. Hiermee kun je dus 10% besparen op een vliegticket.

Iberia cadeaukaart met korting

De cadeaukaart die je kunt kopen bij de luchtvaartmaatschappij is in te wisselen voor vluchten met Iberia, IberiaExpress en Air Nostrum. De kaart kun je helaas niet gebruiken voor vluchten met oneworld partners zoals British Airways of Qantas.

De aangekochten kaarten zijn geldig tot 27 januari 2024 en kunnen ingewisseld worden voor een vlucht op uiterlijk 27 oktober 2024. Je kunt meerdere tickets boeken per kaart, uiteraard afhankelijk van het saldo. De voorwaarden kun je vinden op de landingspagina.

Iberia Cadeaukaart met 10% korting bron Iberia

De luchtvaartmaatschappij geeft de volgende korting op de cadeaukaarten met een vaste waarde

  • €50,- cadeaukaart voor €47,50 (5% korting),
  • €100,- cadeaukaart voor €94,- (6% korting),
  • €300,- cadeaukaart voor €276,- (8% korting),
  • €500,- cadeaukaart voor €450,- (10% korting)

Er is ook een mogelijkheid om zelf de waarde te kiezen van de kaart. Je kunt maximaal 3.000 euro op de kaart zetten. Tijdens de promotie betaal je hier dan 2.700 euro voor. De promotie loopt tot 2 november 2023.

de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia vliegt de luchtvaartmaatschappij deze winter twee keer per dag naar Madrid. Er vertrekt een vlucht om 12.15 uur en om 19.25 uur. Op beide vluchten zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A320 in. Naar Brussel vliegt de luchtvaartmaatschappij tot vier keer per dag.

Vanaf Madrid kun je met de luchtvaartmaatschappij veel bestemmingen bereiken in Zuid-Amerika. Daarnaast vliegt de luchtvaartmaatschappij ook naar Noord-Amerika, Afrika, Europa en Azië.

Iberia economy

Afbeeldingen ©Iberia

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *