Hyatt telt award nachten mee voor status

Best Rate Guarantee Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 januari 2018 zullen award nachten meetellen in het World of Hyatt programma om elite status te behalen. Tot deze datum telde alleen de points & cash nachten mee en de reguliere nachten. De award nachten die geboekt werden met punten telde niet mee om een elite status te behalen binnen het programma.

World of Hyatt qualificatie

World of Hyatt is de vervanging van het Hyatt Gold Passport programma. Door deze verandering is het voor de meeste onder ons ook een stuk lastiger om elite status te behalen binnen het nieuwe programma. In het onderstaande schema kun je zien wat er nodig is om een bepaalde elite status te behalen.

Globalist is nu het hoogste level en hiermee zul je o.a. de best beschikbare kamer krijgen inclusief standaard suites. Daarnaast zul je gratis ontbijt krijgen en toegang tot de lounge indien deze beschikbaar is. Voor alle voordelen van de verschillende levels kun je hier terecht op InsideFlyer. 

Membership
Level
Aantal nachten Basis punten Meetings/Events
Member
Discoverist 10 25,000 3
Explorist 30 50,000 10
Globalist 60 (55 als je al Globalist bent) 100,000 20

 

Voucher gratis nacht langer geldig

Naast de verandering dat de award nachten mee gaan tellen voor het status niveau, zullen ook de voucher(s) voor gratis nacht(en) verlengd worden. Deze zijn momenteel 120 dagen geldig nadat je deze hebt ontvangen, maar dit zal straks 180 dagen zijn. Hierdoor heb je langer de tijd om je voucher in te zetten. Deze voucher ontvang je bij;

  • 30 nachten of 50.000 base points -> gratis nacht in categorie 1 tot en met 4
  • 60 nachten of 60.000 base points -> gratis nacht in categorie 1 tot en met 7

Daarnaast kun je een gratis nacht ontvangen als je vijf of tien verschillende merken hebt bezocht (zoals Hyatt Place/Hyatt House/Park Hyatt e.d.). Deze blijven een jaar geldig nadat deze is toegekend. Deze kun je echter maar één keer verdienen.

Sinds kort is er ook een Hyatt Regency in Amsterdam en tevens hebben we onlangs een review geplaatst van Hyatt Place Amsterdam.

Is dit een positieve verandering voor jou? Laat het hieronder of op ons forum weten!

World of Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *