Horizn Studios bagage & Horizn GO features en voordelen3 min leestijd

Horizn Studios bagage & Horizn GO features en voordelen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het InsideFlyer Premium Membership is weer beschikbaar. Met een éénmalige aankoop krijg je toegang tot een set van exclusieve reisvoordelen, ideaal voor de (frequente) reiziger! Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijk voordeel bij Horizn Studios.

Horizn Studios

Het Duitse merk Horizn Studios staat voor een mooi product waarbij onder andere degelijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. Met het InsideFlyer Premium Membership kun je profiteren van een mooie korting bij Horizn. Bij het afsluiten van het Premium Membership krijg je namelijk een eenmalige korting van 15% op je gehele bestelling. Een mooie korting, maar waarom zou je kiezen voor een reisgenoot van Horizn Studios?

Horizn Studios bagage & Horizn GO features en voordelen

Innovatief

Waar Horizn Studios zich het meest in onderscheidt van andere partijen is waarschijnlijk toch wel de toevoeging van een externe batterij voor onderweg. Alle koffers van dit merk zijn namelijk voorzien van stroom. Wellicht niet onbelangrijk om te weten is dat deze batterijen ook goedgekeurd zijn bij alle vliegmaatschappijen (ook naar de V.S.). Ook zijn de batterijen gemakkelijk in en uit de koffer te halen, dus je hebt altijd energy-on-the-go. Niet alleen de batterij in deze koffer maakt het een goede reisgenoot. De koffers van Horizn Studios hebben standaard nog meer voordelen zoals bijvoorbeeld vier stevige wieltjes, een handige opberghoes, compartimenten die af te sluiten zijn met rits en riem. Ook zijn het relatief lichte koffers en beschikken ze over een TSA slot.

Een selectie van de zorgvuldig gekozen materialen

De koffers van Horizn Studios zijn te vinden in onder andere de volgende maten:

  • Cabin Luggage (33L en 35L)
  • Check-in Luggage (65L en 90L).

Voor zowel de ruimbagage als de handbagage zijn koffers te koop in verschillende kleuren en designs. Hierin hebben ze bij Horizn Studios de afgelopen tijd flink geïnvesteerd.

Horizn Studios bagage & Horizn GO features en voordelen

Bij de handbagage zijn er ook varianten die een laptophoes op de voorkant hebben, waardoor ook je laptop handig mee kan en deze geen extra ruimte inneemt in je koffer. Naast de verschillende koffers zijn er ook backpacks en andere reisaccessoires die je hier kunt bekijken op de website.

Horizn GO

Schaf je een koffer aan bij Horizn Studios, dan mag je 12 maanden gratis gebruik maken van Horizn GO. Horizn GO is de persoonlijke reisassistent van Horizn Studios. Via deze persoonlijke reisassistent kan het bedrijf voor jou de reis die jij graag zou willen maken organiseren. Van vliegtickets, verblijf en bijvoorbeeld vervoer tot aan activiteiten worden bij Horizn GO geregeld. Een reis geheel afgestemd op jouw wensen dus. Ook zijn er speciale voordelen en upgrades voor reizigers die gebruik maken van Horizn GO. Na de eerste twaalf maanden kun je verlengen voor een vast bedrag per maand.

Het voordeel voor jou

Horizn Studios biedt vijf jaar garantie op de case, wielen, handvaten en rits. Op de batterij krijg je twee jaar garantie. Ook mag je de koffer 100 dagen uitproberen. Is deze niet naar wens, dan stuur je hem terug. “If you don’t love it, send it back – no questions asked!” is de policy die ze hierbij hanteren. Voor alle garantievoorwaarden verwijzen we je graag door naar deze website van Horizn Studios.

Met het InsideFlyer Premium Membership mogen we je ook een mooie eenmalige korting aanbieden. Het betreft namelijk een korting van 15% op het gehele aankoopbedrag. Ken je meerdere mensen die graag een nieuwe koffer of reisaccessoire willen, schaf dan alles in één bestelling aan dan kan namelijk iedereen van deze 15% korting gebruik maken. Let op dat sale items zijn uitgesloten van deze actie.

Horizn Studios bagage & Horizn GO features en voordelen

 

Disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *