HHonors Spring Pre-Sale Americas

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een paar weken geleden was er al een Flash Sale (klik) bij HHonors voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Nu biedt HHonors Spring Pre-Sale tarieven aan, exclusief voor leden van HHonors, in de VS, Canada en Latijns-Amerika. Kortingen kunnen oplopen tot 25% op de Best Available Rate bij deelnemende hotels.

HHonors Spring Pre-sale

Tot en met 27 maart zijn de actietarieven exclusief beschikbaar voor HHonors leden. Log hiervoor in op je account. Boeken kan voor verblijven t/m 31 mei, 2016. Let wel op dat deze tarieven volledig prepaid en niet flexibel of annuleerbaar zijn.

Mocht je geen flexibiliteit nodig hebben en liggen je data vast, dan kan je flink besparen. Zeker als je naar een dure stad als New York gaat.

HHonors Spring Pre-sale
Member pre-sale voor New York

Zoals hierboven te zien is, is de presale rate flink goedkoper vergeleken met de flexible rate en HHonors Discount (klik).

In de VS is echter de beschikbaarheid van AAA tarieven vaak erg goed. Dit tarief is wel te cancellen. Heb je een ANWB lidmaatschap, vergelijk dan zeker ook de AAA rate. Als die voor (bijna) dezelfde prijs beschikbaar is zou ik die boeken.
De volledige voorwaarden zijn te vinden op de actie website (klik).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *