Hilton Flash Sale Europa, Midden-Oosten & Afrika

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf vandaag tot en met zondag 13 maart middernacht heeft Hilton een Flash Sale bij alle hotels in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De korting kan oplopen tot 30% bij alle hotelmerken, behalve Hampton waar de korting maximaal 15% is, op de best available rate, al dan niet met ontbijt.

Flash Sale Tarief

De Hilton Flash Sale is van toepassing op weekendovernachtingen – vrijdag, zaterdag of zondag nacht in Europa en van donderdag tot en met zaterdag in het Midden-Oosten en Afrika – tot en met 3 juli 2016. Sommige hotels bieden de korting echter ook aan op doordeweekse dagen. Het tarief is niet aanpasbaar of annuleerbaar. Bij het boeken moet gelijk 100% betaald worden.

Zoals hieronder te zien is, bespaar je met dit tarief zeker enkele tientjes per nacht. Heb je een weekend overnachting gepland staan dat waarschijnlijk niet wijzigt, profiteer dan zeker van de Hilton Flash Sale.

Hilton Flash Sale
Aanzienlijke besparingen

HHonor Member Rate.

Leden van HHonors krijgen 5% extra korting op de Flash Sale tarieven. Het loont dus om lid te worden van HHonors. Bovendien krijg je dan ook gratis internet (klik).

De volledige voorwaarden zijn hier (klik) te raadplegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *