Gratis Internet met Hilton HHonors1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Goed nieuws voor leden van het Hilton HHonors programma. Vanaf augustus dit jaar krijgen ook Blue (basic) en Silver leden gratis basic internet als zij verblijven bij een hotel van de Hilton portfolio (Hilton, Doubletree, Waldorf Astoria, Conrad e.a.). Voorheen gold dit alleen voor Gold en Diamond leden.

Het was te verwachten dat HHonors dit aan zou bieden, gezien het feit dat concurrenten Intercontinental Hotel Group, Hyatt, Marriott en Starwoord Preferred Guest (klik) dit de afgelopen jaren ook al invoerden voor al hun loyaltyprogramma leden. De twee laatst genoemde ketens stellen wel verplicht dat je direct bij de keten boekt om gebruik te maken van gratis internet.

HHonors volgt deze vereiste: om het gratis internet te krijgen, moeten Blue en Silver members boeken via de hotel/keten website, de mobiele app, de telefoon (via het callcenter) of bij het hotel zelf. Het HHonors lid krijgt dan kostenloos ‘basic internet’. Dit voordeel is niet geldig bij vestigingen met een resort charge.

Hilton

Diamond leden krijgen vanaf het tweede kwartaal gratis ‘premium internet’ (indien beschikbaar), om de waarschijnlijke terugval in kwaliteit (omdat het bestaande internet meer gebruikt gaat worden) te compenseren. Helaas geldt dit niet voor HHonors Gold leden; die moeten het nog steeds met basic internet doen. Dit vind ik wel een onfortuinlijk gevolg van de wijziging – andere ketens geven vanaf mid-tier status over het algemeen wél premium internet.

Om hiervan te profiteren moet je dus lid zijn van het HHonors programma. Ben je van plan bij een Hilton hotel te verblijven, lees dan ook dit artikel (klik), over hoe je mogelijk geld kan besparen op je verblijf. Ook lees je daar hoe je met maar 4 overnachtingen Gold status kan behalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *