SPG Hot Escapes Week 12

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 62 hotels op de kaart, deze keer weer verspreid over een aantal continenten:

  • Afrika: 1 hotel
  • Azië: 6 hotels
  • Europa: 16 hotels
  • Noord-Amerika: 37 hotels
  • Oceanië: 2 hotels

spg hot escapes

 

Deze week is er dus meer keuze qua hotels, maar de meerderheid is te vinden in Noord-Amerika, terwijl er in Europa slechts 16 hotels deel uitmaken van de promo. Maar deze week staan er 2 hotels uit België op de lijst en eentje uit Nederland.

spg hot escapes
Hotels in België voor de promo van deze week
spg hot escapes
Een vaste waarde uit Nederland op de lijst
spg hot escapes
Het overzicht van alle deals

 

Hier onder volgen een aantal hotels, de zogenaamde featured hotels in Europa:

spg hot escapes
De featured hotels uit Europa voor deze week

Op de lijst staan deze week 2 hotels die in de Stille Oceaan te vinden zijn op het eiland Fiji, eigenlijk best wel interessante prijzen per overnachting, maar dan moet je natuurlijk wel net daar in de buurt zijn…

spg hot escapes
Twee mooie deals in Fiji

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *