Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL Accor

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds kort heeft AccorHotels haar naam omgetoverd naar ALL. Daarbij zijn ook enkele wijzigingen opgetreden in het loyaliteitsprogramma. Nu zijn hotels, restaurants en entertainment met elkaar gekoppeld. Binnenkort kun je op meerdere manieren punten sparen of besteden. Ook is er een nieuwe status bijgekomen, namelijk de ALL Diamond status. Met deze Diamond status, of de reeds bestaande Platinum status, kun je bij verschillende hotels genieten van een gratis ontbijt.

ALL Diamond

Met ingang van dit jaar is een nieuwe status toegevoegd aan het loyaliteitsprogramma ALL, voorheen AccorHotels. Het betreft hier de Diamond status. Om deze status te behalen moet je minimaal €10.400,- uitgeven in een jaar. Je ontvangt dan voor één jaar de Diamond status. Hierbij heb je alle voordelen die je ook bij Silver, Gold of Platinum ontvangt. Natuurlijk ontvang je ook nog wat extra’s.

Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL Accor

Extra’s

Zo kun je iemand anders een ALL Gold Status cadeau doen. Leuk voor iemand die ook van veel verschillende voordelen wil genieten tijdens een van de reizen wereldwijd.

Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL Accor

Daarnaast krijgt een ALL Diamond lid ook 4x ‘Dining en Spa Rewards’ ter waarde van €25,-. In te zetten bij restaurants of spa’s in het hotel. Daarbij hoef je niet te verblijven in het hotel.

Voor leden met een Diamond Status komt er nog een extra voordeel bij dat bij verschillende andere loyaliteitsprogramma’s al aanwezig is bij de hogere statussen. Namelijk gratis ontbijt. Wanneer je verblijft in een van de hotels aangesloten bij ALL krijg je als boeker van het verblijf en de gasten in dezelfde kamer gratis ontbijt. Dit geldt alleen voor het weekend, door de weeks kost het ontbijt het normale tarief als het niet inbegrepen is in de kamerprijs.

Platinum leden

Ben je Platinum lid bij ALL, voorheen de hoogste status, dan heb je sowieso toegang tot de Executive Lounge. Deze moet uiteraard wel aanwezig zijn in het hotel. Bij de Executive Lounge wordt vaak ook ontbijt geserveerd in de ochtend. Op deze pagina kun je bekijken welke hotels beschikken over een Executive Lounge.

Deze diashow vereist JavaScript.

Regelmatig is dit wel een iets andere variant dan in het restaurant van het hotel, echter, je hoeft er dan niet nog eens voor te betalen. Gratis ontbijt voor Diamond & Platinum Leden ALL AccorIn Zuid-Oost Azië is het net wat anders. Platinum leden en de gasten kunnen gedurende de week ook genieten van een gratis ontbijt. Uiteraard op basis van de voorwaarden van de lounge of het restaurant van het hotel.

Op deze website van ALL kun je alle hotels met gratis ontbijt & een Executive Lounges terugvinden.

Bron & Beeldmateriaal: ALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *