Goedkope LOT Business Class naar Tokyo

LOT business class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het houdt maar niet op met aanbiedingen de laatste dagen! Bij Qatar Airways komt er maar geen einde aan de goede deals. Nu is er ook een deal om goedkoop in LOT business class naar Tokyo te vliegen. Helaas niet zo goedkoop als de aanbieding van Qatar op donderdagavond (620 euro!). Maar toch nog een mooie prijs.

LOT business class

Hoe kan je boeken?

Om deze relatief goedkope business class tickets te boeken, kan je eerst via ITA Matrix zoeken. Of meteen op de site van LOT zelf een kijkje nemen.

LOT business class
De vluchten zijn makkelijk te vinden

Als je ITA Matrix eerst bekijkt in welke periodes deze tickets te boeken zijn, vergemakkelijkt dit jouw zoektocht op de site van LOT. Zowel in de maanden maart als april zijn er lage business class fares te vinden. Deze tickets zijn te boeken tot en met 30 januari. Er geldt een minimum verblijf van 3 dagen in Tokyo.

Alle vluchten in LOT business class beginnen helaas wel vanuit Stockholm (ARN). Je zal dus extra tickets moeten boeken. En dit houdt extra kosten in. Maar die moet je afwegen tegen het geld dat je eventueel zou besparen op het vliegen in business class.

LOT business class
’s Avonds pas vertrekken uit ARN, dus genoeg tijd om er te komen

Eerst vlieg je van Stockholm naar Warschau, daar heb je een lange layover voor je op de Boeing 787 Dreamliner van LOT kan stappen. Het betreft dus absoluut geen optimale uren om te vliegen… Maar wie weet lukt het je zelf om verder te puzzelen met deze voorzet.

LOT business class
18 uur in Warschau, genoeg tijd voor een uitstap

Hoe zit het qua miles?

LOT Airlines maakt deel uit van de Star Alliance. De fares in Z klasse verdienen 150% aan miles bij deze vluchten. Indien je geen fan bent van het loyaltyprogramma van Lufthansa, dan zijn er nog andere mogelijkheden. Je kan de miles eventueel crediteren bij Turkish Airlines. Daar krijg je 125% voor de miles. Een andere alternatief is Aegean Airlines waar je 105% van de miles krijgt.

Hebben jullie ervaring met het vliegen in LOT business class? Was deze positief of negatief? We horen het graag van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *