Toegang Emirates lounges voor alle Skywards members1 min leestijd

Emirates Lounges

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf heden kunnen alle Skywards members gebruik maken van de Emirates lounges in Dubai. Tegen betaling kunnen nu ook de Blue members toegang krijgen. Voor 100 dollar mag je 4 uur gebruik maken van de business class lounge en voor het bedrag van 200 dollar mag je zelfs de first class lounge betreden. Silver en Gold members kunnen nu ook tegen betaling toegang krijgen tot de first class lounges.

Emirates

Emirates first class lounge in Dubai. Fotocredit @ Emirates.com

Helaas zal je na 4 uur weer opnieuw voor 4 uur bij moeten betalen, en dan wel voor de volle mep. Ook bij vertragingen zijn de regels hierover duidelijk: het is alles of niets. Toch is het een aardige prijs voor deze toch wel bijzondere upgrade.

Hier vind je meer over deelname aan het Emirates Skywards programma.

 

Emirates Business Class lounge
Champagne bar in de vernieuwde Dubai lounge – Dit is zeker een upgrade waard! Fotocredit @ Emirates.com

Emirates Only

De nieuwe regels gelden enkel bij vluchten die door Emirates worden uitgevoerd. De enige uitzondering hierop is dankzij hun partnerschap met Qantas: ook met een Qantas ticket kun je de lounges betreden.

VIP Reizen In Economy Class

Zelfs als je geen member bent van het Skywards programma kun je met een Silver, Gold of Platinum member toegang verkrijgen tot de lounges. Platinum members mogen zelfs meerdere mede-passagiers meenemen, mits er voldoende capaciteit in de lounge is.

Wat zijn jouw ervaringen met Emirates lounges? Zou je deze upgrade overwegen? Laat het ons weten!

 

Hier vind je meer over Emirates lounges:
Emirates Business Class Lounge Vernieuwd
Emirates First Class Lounge Dubai

Featured image @ Emirates.com

Reacties

  1. HaikoW zegt

    Vind de rust in de F Lounge in Dubai heerlijk, zo’n verschil met de andere lounges waar het bijna altijd zoeken naar een plekje is. Vind het jammer als de F lounge ook overbevolkt zou raken…

    $100 voor de business lounge is het niet waard, $200 voor de F lounge met goed eten, douches, massages en lekkere premium drank moet je er denk ik net uit kunnen halen in die vier uur 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *