Geldigheid All Accor Rewards punten verlengd

Geldigheid All Accor Rewards punten verlengd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wanneer is de laatste keer dat je een overnachting in een hotel gemaakt hebt? Wellicht kun je je het niet eens meer herinneren. Door de vele lockdowns, negatieve reisadviezen en de beperkte mogelijkheden in hotels is het lastig of weinig interessant om nu te overnachten. Verschillende hotels zijn ook al een poosje gesloten vanwege de lage marktvraag. Allerlei loyaliteitsprogramma’s hebben daarom al aanpassingen gedaan. Ook deze keer is er weer een aanpassing bij het programma All Accor. All Accor verlengt namelijk wederom de geldigheid van de Rewards punten.

All Accor

Wat je status bij All Accor ook is, deze zal in ieder geval geldig zijn tot en met 31 december 2021. Dat kondigde het loyaliteitsprogramma halverwege 2020 al aan. Dit zorgt ervoor dat je de status die je in 2019 behaald hebt dus nog dit hele jaar geldig is. Bovenop deze aanpassingen kwam All Accor met de mogelijkheid waarbij je dubbele nachten en status punten kunt verdienen. Hierdoor kan het in theorie gemakkelijker zijn om je huidige status te behouden voor 2022. Misschien haal je zelfs een hogere status dan je huidige?

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Rewards Punten

Bij elke betaalde overnachting ontvang je naast statusnachten en punten ook Rewards Punten. Deze punten kun je voor allerlei zaken gebruiken. Zo kun je tegen inlevering van 2.000 Rewards Punten €40,- korting krijgen op je hotelovernachting bij een van de duizenden deelnemdende Accor hotels. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken in de webshop van All Accor Live Limitless. Hier kun je punten inleveren om producten te kopen. Zo kun je met punten een Dream Stay boeken of andere artikelen uit de shop.

Omdat het momenteel dus lastig en weinig aantrekkelijk is om te reizen in grote delen van de wereld kan het voorkomen dat je Rewards Punten verlopen. Je moet namelijk eens in de zoveel tijd wel een transactie hebben om de geldigheid van de Rewards Punten te verlengen. Daarom komt All Accor reizigers nu tegemoet. Alle All Accor Rewards Punten zullen sowieso worden verlengd tot en met 15 december 2021.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *