Garuda: Vroeger vertrek ook in winterseizoen

Garuda Indonesia Economy Class Amsterdam - Jakarta

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia blijft ook in het winterseizoen, vanaf 28 oktober, vroeger vliegen van Amsterdam naar Jakarta. Afgelopen maart wijzigde de Skyteam maatschappij de vertrektijd al van 15:45u naar 11:05u. Zo moesten passagiers betere aansluitmogelijkheden krijgen naar binnenlandse bestemmingen. Een succes, aldus de Indonesische flag carrier. De aankomsttijd in Jakarta is voortaan 06:45u lokale tijd waardoor passagiers nog voor de middag op de top 15 binnenlandse bestemmingen aan kunnen komen. Bijvoorbeeld Bali, Medan, Semarang, Malang en Yogyakarta. Ook transfers naar internationale bestemmingen zoals Perth en Hong Kong sluiten beter aan.  De tijden van de terugvlucht blijven vrijwel onveranderd. Met ingang van de winterdienstregeling vervalt de tussenstop op 3 van de vluchten in Singapore. Zo wordt de reistijd richting Amsterdam dus verkort.

Garuda Indonesia Economy Class Amsterdam - Jakarta
Stap ook in de winter eerder over naar een binnenlandse vlucht

Garuda is de enige maatschappij die non-stop tussen Nederland en Indonesië vliegt. Met uitzondering van dinsdag wordt er elke dag van de week gevlogen. Hiervoor wordt een twee-klasse Boeing 777-300ER ingezet met full-flat stoelen in de Business Class in een comfortabele 1-2-1 opstelling. Ook de Economy Class is ruimer dan de industrie-standaard met een 3-3-3 opstelling. Een review van de vlucht tussen Amsterdam en Jakarta lees je hier.

Passagiers die direct bij Garuda Indonesia hebben geboekt worden omgeboekt indien nodig. Reizigers die via een reisbureau hebben geboekt worden door hun reisagent geïnformeerd over de nieuwe vluchttijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *