Garuda Indonesia wijzigt vluchttijd vanaf Amsterdam

Garuda Indonesia 777

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ingang van 25 maart wijzigt Garuda Indonesia de vertrektijd van de vlucht van Schiphol naar Jakarta. In plaats van 15:30 uur vertrekt GA 89 om 12:05 uur vanuit Amsterdam (met uitzondering van maandag, wanneer de vlucht 10 minuten eerder vertrekt). Zo arriveert de vlucht de volgende dag om 06:50 uur in Jakarta. Dit was eerst 11:20 uur. Met de vervroegde aankomsttijd kunnen passagiers eerder hun bestemming in Indonesië bereiken in geval van een connecting flight. Zo kunnen passagiers straks al net na het middaguur in Denpasar Bali aankomen. Bestemmingen in Java, zoals Yogyakarta en Malang, en Medan, Sumatra zijn al voor het middaguur te bereiken.

Terugvlucht

De tijden van de terugvlucht blijven nagenoeg ongewijzigd. Garuda vliegt 6 keer per week non-stop met een Boeing 777-300ER van Amsterdam naar Jakarta. Aan boord is een high-density configuratie, met 26 flat bed stoelen in de Business Class en 367 stoelen in Economy. De indeling in de Economy Class is wel een ruime 3-3-3.

Garuda Indonesia 777
De indeling in Economy Class is een comfortabele 3-3-3.

Op dinsdag, vrijdag en zondag vliegt Garuda non-stop terug naar Amsterdam met vertrek om 20:45 uur en aankomst om 07:50 uur de volgende dag. Op donderdag, vrijdag en zaterdag maakt de vlucht nog een stop in Singapore. Vanuit Jakarta vertrekt GA 88 om 20:55 met aankomst in Singapore om 23:50 uur. Vervolgens vertrekt de vlucht naar Amsterdam om 01:30 uur met aankomst om 08:30 uur. Het is ook mogelijk om in Singapore aan boord te gaan. Garuda heeft fifth freedom rechten tussen de Leeuwenstad en Nederland en zo kunnen reizigers ook met Garuda een stopover maken in Singapore.

Omboeken

Passagiers die direct bij Garuda hebben geboekt, worden door de maatschappij geïnformeerd over de schema wijziging. Reizigers die via een reisagent of touroperator hebben geboekt, worden door de reisagent op de hoogte gesteld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *