Garuda Indonesia met two-class 777 naar Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In het hoogseizoen van juni tot en met oktober zal Garuda Indonesia met two-class 777 toestellen naar Amsterdam vliegen op geselecteerde vluchtdagen. Zo komt de Skyteam maatschappij tegemoet aan de verhoogde vraag voor tickets naar Indonesië. Er wordt 6 keer per week tussen Amsterdam en Jakarta gevlogen. De Boeing 777-300ER vloot van de Indonesische flag carrier kent twee varianten; 6 met First, Business en Economy Class en 4 zonder First Class. Bij de laatste is er een capaciteit van 99 extra Economy Class stoelen. Hier zijn er ook 22 minder stoelen in de Business Class. Eerder waren er plannen om op de vlucht naar Londen van subtype te wisselen. De Britse hoofdstad behoudt bij nader inzien toch de kisten met First Class.

Garuda Indonesia onboard product

In Economy Class is Garuda een van de meest comfortabele airlines die naar Zuid-Oost Azië vliegt. De opstelling is 3-3-3 terwijl veel maatschappijen er tegenwoordig 10 stoelen van maken in de breedte. De beenruimte is 81 cm. In de Business Class heeft elke passagier directe toegang tot het gangpad en de beschikking over een full flat bed. Garuda heeft meerdere onderscheidingen gekregen voor haar services waaronder al 3 jaar op rij de award voor World’s Best Cabin Crew.

Deze diashow vereist JavaScript.

Lagere tarieven

Volgens Garuda betekent de extra capaciteit ook lagere tarieven, zelfs in de vakantiemaanden. Op alle bestemmingen zijn goedkopere boekingsklassen geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *