Garuda 6-Wekelijks Naar Jakarta

garuda

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Garuda Indonesia, onlangs voor de tweede keer uitgeroepen tot 5-sterren maatschappij door Skytrax, kent een schommelend vluchtschema tussen Jakarta en Amsterdam. De combinatie van de wisselende marktvraag en technische limitaties in Jakarta beletten de maatschappij van een vast frequentie het hele jaar door. Nu Malaysia Airlines is gestopt met vliegen naar Schiphol zal er ongetwijfeld meer interesse zijn voor vluchten met Garuda naar Azië, ondanks dat de vlucht naar Londen binnenkort direct gaat (klik). De Indonesische Skyteam maatschappij verhoogt haar vluchtfrequentie dan ook per 31 maart van 5 naar 6 wekelijkse vluchten. De extra vlucht valt op donderdag. Alleen op dinsdag wordt er niet richting Jakarta gevlogen.

Op woensdag, donderdag en zaterdag maakt de vlucht vanuit Jakarta een technische stop op Singapore. De baan in Jakarta is niet sterk genoeg voor een volgeladen 777 dus wordt er in Singapore bijgetankt. Naar Jakarta is de vlucht wel non-stop.

Garuda Economy Class
Garuda Economy Class

In de Boeing 777-300ER profiteren Economy passagiers van een comfortabele 3-3-3 indeling en van optionele wifi toegang. In de Business Class gaan de stoelen, allen met directe toegang tot het gangpad, volledig plat. Hier (klik) lees je over de ervaring met de Garuda 777 op de korte vlucht naar Londen in Economy en hier (klik) in de Executive Class.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *