Cruisemaatschappij Loyaliteitsprogramma: De Voordelen Aan Wal

Elitestatus Uitwisseling

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Dit artikel werd als eerste gepubliceerd op Insideflyer.com op 30 December 2015 door Marshall Jackson.

InsideFlyer’s serie over cruisemaatschappij loyaliteitsprogramma’s heeft je tot nu toe een overzicht aangeboden van de beloningsprogramma’s van de grotere cruise rederijen. In 2016 zullen we ook de voordelen van de loyaliteitsprogramma’s op kleinere schepen en rivier cruisemaatschappijen bekijken. Maar wist je dat sommige van de cruisemaatschappij beloningsprogramma’s ook voordelen bieden aan wal? Laten we 2015 nog afsluiten met een blik op een aantal van deze voordelen, die helpen je reizen te verbeteren. (Fotocredit: Shutterstock)

Cruisemaatschappij Loyaliteit Voordelen Aan Wal

Een aantal van de voordelen aan wal zijn redelijk basic. De bovenste rang elite leden van Holland America’s Mariner Society ontvangen bijvoorbeeld een gratis 1-jarig abonnement op Travel & Leisure of Food & Wine tijdschriften, die je kunnen helpen bij het plannen van je reizen, zowel op zee als aan land. Echter, sommige programma’s bieden beslist aantrekkelijkere voordelen wanneer je aan wal bent.

Cruisemaatschappij Loyaliteitsprogramma
Celebrity Equinox – Afbeelding © 2015 Marshall Jackson

Royal Caribbean’s Crown & Anchor Society leden ontvangen de complementaire Hertz Gold Plus Rewards status bij hun cruisemaatschappij elitestatus. Gold Plus Rewards geven enkel je naam in verlichte letters bij aankomst met de bus van de luchthaven, voor Royal Caribbean eliteleden zijn er ook speciale kortingen. Deze includeren een paar unieke enkele-reis kortingen naar de havensteden die extra voordeel kunnen opleveren voor frequente cruise reizigers. Royal Caribbean’s zuster-maatschappijen Celebrity Cruises en Azamara Club Cruises doen ook mee aan dit programma. Royal Caribbean’s Crown & Anchor Society bieden ook een status-erkend partnerschap met MGM’s M Life programma. Eliteleden van Crown & Anchor komen in aanmerking voor een groot aantal voordelen die dicht in de buurt komen van M-Life’s eigen status niveaus.

Screen Shot 2015-12-30 at 4.08.40 PM

De voordelen van Crown & Anchor leden includeren pre-verkoop toegang tot tickets voor concerten en andere evenementen, prioriteit bij reserveringen, prioriteit bij hotel check-ins (alleen hiervoor al de moeite waard!), kamer-upgrades, en nog veel meer! Voordelen variëren gebaseerd op je Crown & Anchor elitestatus niveau. Bekijk deze lijst voor een compleet overzicht.

Cruisemaatschappij Loyaliteitsprogramma
Fotocredit: Shutterstock

Opvallend genoeg bieden de loyaliteitsprogramma’s van Celebrity Cruises (Captain’s Club) en Azamara Club Cruises (Le Club Voyage) geen M Life voordelen. Echter, vergeet niet het InsideFlyer artikel te bekijken over onderlinge elitestatus uitwisselingen van de Royal Caribbean Ltd. cruise maatschappijen. Wanneer je een hogere rang elitelid bent van deze twee programma’s, kun je simpelweg bellen om je status erkend te laten worden bij Royal Caribbean. Vervolgens gebruik je je nieuwe Royal Caribbean Crown & Anchor status om gebruik te maken van de M Life voordelen aangeboden aan Royal Caribbean eliteleden. Ervaar het plezier van de minder bekende voordelen van cruisemaatschappij loyaliteitsprogramma’s, en geniet ook van Vegas!

Fijne reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *