Nieuwe Air France Lounge in Parijs Terminal 2G1 min leestijd

Air France Lounge Terminal 2G

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Sinds begin deze maand is er een nieuwe lounge in Terminal 2G van Parijs Charles de Gaulle. Hier kunnen Business Class en Skyteam Elite Plus passagiers van Skyteam terecht.

Air France Salon Terminal 2G

Air France heeft de vloeroppervlakte van de ‘salon’ maar liefst vervijfvoudigd naar 730 vierkante meter. Net als bij KLM kunnen passagiers bij de entree voortaan kiezen tussen een automatische kiosk of de vertrouwde lounge agents.

Air France Lounge Terminal 2G

Eenmaal binnen heeft Air France de ‘France is in the Air’ filosofie verwerkt door een Franse atmosfeer te creëren. Zo is er een dining area gebaseerd op een Parijs brasserie. Passagiers kunnen hier terecht voor vers bereide warme en koude gerechten uit een open keuken. Passagiers die juist een snelle snack of warme drank willen kunnen de coffee bar bezoeken waarvoor een partnership met Illy is aangegaan. Vanaf mei is er ter plekke ook een bakker aanwezig die Franse specialiteiten bereidt.

Air France Lounge Terminal 2G

Volgens de CEO van Air France, Franck Terner, zijn de investeringen in lounges door Air France erg belangrijk voor de verbetering van het product. Zeker voor passagiers die medium haul vliegen. De CEO vindt de nieuwe ‘premium lounge met een French Touch’ een onderscheidend onderdeel van een reis vergeleken met concurrenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *