Flying Blue Promo Awards November

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik), deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden (excuses voor deze late post – we waren ‘up in the air’), steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf januari tot en met februari 2016 en boeken kan tussen 1 november t/m 30 november 2015.

Goede Deals

Deze maand is er een Garuda Indonesia Special. Bij deze promo awards krijg je een mooie korting op Awards bij Garuda Indonesia. Wil je meer weten over Garuda Indonesia en haar producten aan boord? Lees dan dit artikel van TheFlyingDutchboy voor een Economy Class review of dit artikel voor een Business Class review.

Deze maand zijn er ook weer een aantal Business Class bestemmingen met 50% korting, waaronder Vancouver. Kies je een bestemming met Premium Economy, kijk dan of het mogelijk is om Business Class te vliegen tegen iets meer miles. Dit scheelt vaak maar 10.000 punten voor een retour vlucht, maar brengt behoorlijk wat meer comfort en gemak met zich mee. 

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards. Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Garuda Indonesia Special

Promo Awards November Garuda Indonesia

Europa

Promo Awards November Europa

Noord-Amerika

Promo Awards November Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards November Zuid Amerika

 

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards November Caribisch Gebied

Afrika

Promo Awards November Afrika

Azië

Promo Awards November Azie

Midden-Oosten

Promo Awards November Midden Oosten

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *