Flying Blue Promo Awards Januari

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik), deze awards zijn exclusief online te boeken en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf maart tot en met april 2016 en boeken kan tussen 1 januari t/m 31 januari 2016.

Goede Deals

Dit keer zijn er relatief gezien vrij weinig Promo Awards. Normaliter gezien is het laagste kortingsbedrag 25%, maar nu zitten er ook 20% kortingen tussen. Dit is dus een devaluatie van de Promo Awards. Je krijgt nog wel 50% korting naar Brazzaville, Cotonou, Lomé, N’Djamena, Bangkok, Ho Chi Minh, Singapore, Almaty, Amman, Beiroet, Dammam en Djibouti. Helaas krijg je deze korting alleen op tickets in Economy of Premium Economy en niet op Business class tickets. Deze Business class tickets kun je wel voor 25% korting boeken naar een aantal bestemmingen.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) en American Express (klik) creditcards. Bij de FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles, voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Europa

Promo Awards Januari Europa

Noord-Amerika

Promo Awards Januari Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards Januari Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards Januari Caribisch Gebied

Afrika

Promo Awards Januari Afrika

Azië

Promo Awards Januari Azie

Midden-Oosten

Promo Awards Januari Midden Oosten

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *