Emirates opent bar en douche weer aan boord A380

Emirates A380 onboard bar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates zet verdere stappen om de service aan boord, tenminste voor premium klasse passagiers, weer verder naar ‘normaal’ te brengen. Vanaf deze week zijn de iconische douche aan boord voor First Class passagiers en bar voor First en Business Class passagiers weer beschikbaar. Uiteraard neemt de maatschappij hierbij wel extra maatregelen, zoals grondige hygiëne en een maximaal aantal ‘bezoekers’ aan de bar op een gegeven tijdstip. Voor het reinigen van de douches en toiletten heeft de maatschappij al speciaal personeel aan boord.

Emirates First Class
Emirates First Class Shower

Meer services

Ook andere onderdelen van de service worden weer hervat, op alle vliegtuigtypen. In First Class wordt bijvoorbeeld weer een social area opgezet aan het begin van de cabine en de drankjes vanuit de volledige drankenlijst worden weer aan de stoel van de passagier ingeschonken. In zowel First en Business Class is de turndown service ook weer beschikbaar en ook de drankjes ronde met nootjes voorafgaand aan de maaltijdservice wordt hervat.

Passagiers vanuit Nederland kunnen voorlopig helaas nog niet profiteren van de douche en bar aan boord van de A380. Na een kortstondige terugkeer afgelopen zomer schaalde Emirates de dienstregeling vanaf Schiphol weer af naar een Boeing 777-300ER. Die blijft voorlopig dagelijks naar Dubai vliegen. De A380 wordt wel ingezet naar London Heathrow, Parijs, Manchester, Moskou, Cairo, Guangzhou en Jeddah.

H/T: OMAAT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *