British Airways’ nieuwe First Class stoelen2 min leestijd

British Airways First Class B777-300

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways vliegt vanaf nu met een nieuwe variant van haar First Class cabine. Deze First Class stoelen zijn nu voorzien van een deur, net zoals de nieuwe generatie Business Class stoelen bij deze luchtvaartmaatschappij.

British Airways – nieuwe First Class

De eerste beelden zijn onlangs gedeeld met BusinessTraveller. De stoelen zijn niet geheel nieuw ontworpen, maar eigenlijk hebben ze een kleine upgrade gekregen. Zo is er nu een 3-puntsgordel aanwezig en heb je meer privacy door de deur. De 1-2-1 opstelling blijft gelijk. Iedere passagier blijft dus direct toegang houden tot het gangpad.

Deze nieuwe stoelen kun je vinden in een aantal B777 toestellen, waarvan nu alleen de 77H variant voorzien is. De luchtvaartmaatschappij had nog vier B777-300ER toestellen in bestelling staan welke geleverd worden in oktober. De eerste van deze vier toestellen vliegt nu dus met deze nieuwe stoelen aan boord. Het is niet duidelijk op welke routes dit toestel precies ingezet wordt.

Het is niet duidelijk of de cabines in de huidige toestellen vervangen worden. Het lijkt er namelijk op dat deze alleen in de nieuwe toestellen aanwezig zullen zijn. British Airways heeft momenteel ook nog achttien Boeing 777-9 toestellen in bestelling staan.

Ben je op zoek naar een award ticket in deze nieuwe First Class, dan kan SeatSpy je wellicht ook helpen. Middels die tool kun je gemakkelijk naar beschikbaarheid zoeken voor onder andere British Airways tickets op een bepaalde route. Een andere optie is om de ‘waar kan ik naar toe’ optie te gebruiken, welke beschikbaar is voor British Airways vluchten. Allereerst kies je de luchtvaartmaatschappij en het vertrekpunt. Daarnaast kies je in welke cabine je wilt reizen en met hoeveel passagiers. Ook kun je kiezen uit een enkele reis of een retour, waarbij je direct de vertrekdata in kunt vullen.

https://www.businesstraveller.com/business-travel/2020/10/09/the-big-picture-british-airways-first-seat-with-sliding-door/

Afbeeldingen ©BritishAirways. H/T BusinessTraveller

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *