Emirates komt opnieuw met My Emirates Pass tot eind september1 min leestijd

My Emirates Pass ©Emirates

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Emirates runt al een paar jaar de My Emirates Pass in diverse periodes van het jaar. Nu is deze My Emirates Pass promotie weer terug voor de zomer. Daardoor kun je met je boardingpass flink besparen op activiteiten in en rondom Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten.

My Emirates Pass zomer 2023

Je kunt gebruik maken van de promotie als je met Emirates vliegt naar Dubai. Je hebt namelijk je instapkaart en een identiteitsbewijs nodig om gebruik te maken van de kortingen. De promotie is geldig tussen 1 mei en 30 september 2023. Ben je meerdere keren in de Verenigde Arabische Emiraten en heb je één keer gevlogen met de luchtvaartmaatschappij, dan kun je dus meerdere keren gebruik maken van de kortingen.

Tijdens deze promotie kun je bijvoorbeeld profiteren van deze kortingen:

  • 20% korting bij Emirates A380 simulator
  • 30% korting bij Wild Wadi Waterpark
  • 30% korting bij IMG Worlds of Adventure
  • 25% korting voor lounge toegang op Dubai International Airport
  • 20% korting bij Armenia Spa
  • 20% korting bij Palm Monorail

Vernieuwde Airbus van Emirates vertrokken

Vanaf Amsterdam Airport Schiphol vertrekken er dagelijks twee of drie Emirates vluchten naar Dubai. Een dagelijkse vlucht wordt uitgevoerd door de Airbus A380. De andere vlucht(en) worden uitgevoerd met de kleinere Boeing 777-300ER. De derde dagelijkse vlucht is sinds de zomerdienstregeling weer terug.

Je kunt vanaf Amsterdam ook met KLM of Transavia reizen naar Dubai. Uiteraard kun je dan geen gebruik maken van de bovengenoemde promotie, maar wel van eventuele Flying Blue voordelen.

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *