Emirates opent nieuwe City Check-In en Travel Store in Dubai1 min leestijd

Emirates, 50-jarig bestaan, VAE

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Emirates geeft passagiers vanaf nu de mogelijkheid om gebruik te maken van een nieuwe City Check-in en Travel Store in Dubai. Deze faciliteiten bevindt zich in het Dubai International Financial Centre (DIFC) en is sinds deze week geopend.

Emirates City Check-In en Travel Store in Dubai

In de nieuwe City Check-in en Travel Store hebben passagiers de mogelijkheid om reizen te boeken, in te checken voor vluchten, bagage af te geven en te winkelen voor diverse reisbenodigdheden. Hierdoor kunnen zij tijd besparen op de luchthaven van Dubai International Airport.

De passagiers van Emirates hebben de mogelijkheid om hun bagage af te geven vanaf 24 uur voor vertrek. De mogelijkheid sluit vier uur voor het vertrek van de vlucht. De faciliteit is geopend tussen 08.00 uur en 22.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om tickets te boeken bij de City Check-in. Wil je een upgrade regelen, tickets wijzigen of een stoel reserveren? Dan kun je hier ook terecht.

Tevens is er een robot beschikbaar om in te checken. Deze heeft de naam Sara gekregen. De robot kan gezichten matchen met gescande paspoorten, passagiers inchecken en deze begeleiden naar de bagagepunten.

Emirates City Check-in
De vernieuwde First Class stoel

Met de luchtvaartmaatschappij kun je ook reizen vanaf Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf deze maand zijn er negentien passagiersvluchten per week tussen Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten met Emirates. De luchtvaartmaatschappij zet zowel Airbus A380 als Boeing 777-300ER toestellen in op deze route. Sommige A380’s van Emirates bieden ook Premium Economy. Tevens kun je reizen met KLM en Transavia naar Dubai vanaf Nederland.

Afbeeldingen Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *