Eindhoven Airport geeft de terminal een upgrade

Eindhoven Airport securitygebied

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eindhoven Airport geeft de terminal een upgrade. Zo gaat het securitygebied op de schop en komen er nieuwe Check-in en Bagtag-kiosken. Ook opent de nieuwe horecagelegenheid STRIPES halverwege december.

Ook Schiphol bouwt momenteel aan een nieuw securitygebied in Vertrek 1. Hierdoor kun je straks o.a. sneller naar de veiligheidscontrole lopen als je alleen met handbagage reist. Ook zijn de eerste tien nieuwe securitylanes op de mezzanine sinds vorige maand operationeel.

Eindhoven Airport geeft de terminal een upgrade

Op dit moment werkt de luchthaven aan de herinrichting van het securitygebied. De route naar het gebied zal ook geoptimaliseerd worden. De reizigers zullen straks eerder langs de pre-scans geleid worden die voor een betere routing zorgen omdat deze naar voren zijn geplaatst. Er zal nog steeds een fast-track mogelijkheid zijn, welke ook beschikbaar is voor Privium leden. 

In de terminal zijn ook zes nieuwe Check-in-kiosken geplaatst en vijf Bag Tag-kiosken. Bij de Check-in kiosken kunnen passagiers inchecken, een stoel kiezen en een boardingpass printen. Deze zijn momenteel alleen beschikbaar voor passagiers van TUI en Transavia. Via de Bag Tag-kiosken kunnen passagiers zelf een label printen voor de bagage. Deze kiosken zijn voor alle luchtvaartmaatschappijen die vanaf Eindhoven Airport vliegen beschikbaar. Ook is er een nieuwe servicebalie bij gate 6 geopend.

Aan de landzijde in de terminal van Eindhoven Airport opent halverwege deze maand STRIPES. Dit is een nieuwe horecagelegenheid ter opvolging van Farm Coffee. De horecazaak is voorzien van een bar, lounge en buitenterras.

Eindhoven Airport securitygebied

Afbeeldingen ©EindhovenAirport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *