Accor All – Tijdelijk dubbele punten in Europa

ALL Accor halveert statusvereiste en past boekingsvoorwaarde wereldwijd aan

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Accor hotels kunnen leden van het loyaliteitsprogramma Accor Live Limitless (ALL) dubbele punten verdienen. Deze promotie loopt voor verblijven tussen 1 december 2020 en 10 januari 2021.

Vanwege het Coronavirus heeft het loyaliteitsprogramma de geldigheid van een eventuele elite status aangepast naar eind 2021. Meer informatie over deze verlenging kun je hier vinden.

Dubbele punten bij Accor ALL

Om in aanmerking te komen voor de dubbele punten is het noodzakelijk om je te registeren. Dat kun je doen via deze pagina op de website van de hotelketen. Het is belangrijk dat je het verblijf pas na het registreren boekt, want anders kom je niet in aanmerking voor de promotie. Je kunt tot 8 januari registreren en boeken.

Boekingen voor meerdere kamers worden gezien als één boeking. Het is belangrijk dat je het verblijf boekt via de website of app van Accor want anders kom je niet in aanmerking voor de promotie. Een boeking via bijvoorbeeld Expedia telt niet mee.

De gespaarde punten kun je bijvoorbeeld inleveren voor een overnachting. Voor elke 2.000 punten krijg je €40,- korting op je hotelrekening. Je kunt de punten ook gebruiken voor bijvoorbeeld het huren van een auto of om over te boeken naar een loyaliteitsprogramma van een luchtvaartmaatschappij.

De promotie is geldig voor overnachtingen in Nederland en deze landen in Europa:

Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechië, Estland, Georgië, Duitsland, Griekenland, Kazachstan, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Hongarije, Israël, Italië, Ierland, Polen, de Republiek Macedonië, Roemenië, de Russische Federatie, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk.

De volledige voorwaarden van deze dubbele punten promotie kun je hier vinden.

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland

Afbeeldingen: ©Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *