Dit zijn de voordelen van Club 1 Hotels3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op InsideFlyer schreven we al diverse malen over Club 1 Hotels. Voor frequent travellers kan dit zeker een interessant platform zijn. Je boekt er namelijk niet alleen hotelovernachtingen, maar bijvoorbeeld ook autohuur, loungetoegang en je reisverzekering. Eerder schreven we al over Club 1 Hotels als partner van het InsideFlyer Premium Membership. Leden van ons Premium Membership krijgen namelijk het ClubONE Rewards lidmaatschap een jaar gratis. Je bespaart daarmee $99 en spaart cashback op je boekingen. Alle InsideFlyer lezers kunnen via de speciale link tevens een Standard Membership van Club 1 Hotels een jaar kosteloos gebruiken! Hiermee krijg je toegang tot de speciale tarieven. In dit artikel gaan we in op een aantal voorbeelden van besparingen die je kunt doen als je via Club 1 Hotels boekt.

Club 1 Hotels

Club 1 Hotels is een platform waarmee onder andere hotels en resorts geboekt kunnen worden. Er kan gekozen worden uit een aanbod van meer dan 42.000 bestemmingen in 203 landen. Door lid te worden kun je overnachtingen boeken met korting. Deze korting kan soms aanzienlijk zijn ten opzichte van reguliere tarieven. Naast overnachtingen boek je er ook cruises, villa’s, loungetoegang en zelfs private jets. Een uitleg over hoe de website werkt en de verschillende Membership Plans lees je in dit artikel.

Club 1 Hotels biedt een ruim portfolio van luxe hotels (Bron: Club 1 Hotels)
Club 1 Hotels biedt een ruim portfolio van luxe hotels (Bron: Club 1 Hotels)

 

Voordelig boeken

Er zijn veel websites die claimen het voordeligste tarief voor een overnachting aan te bieden. Als frequent traveller weten we allemaal dat je daar nooit zomaar vanuit kan gaan. Er is altijd wel een manier om iets goedkopers te vinden of om meer punten te sparen. Bijvoorbeeld door het slim inzetten een bepaald lidmaatschap of een (combinatie van) promotie(s). Om te zien of Club 1 Hotels echt voordeliger is namen we al eerder de proef op de som. Deze keer werken we twee actuele voorbeelden voor je uit.

Laten we dichtbij huis beginnen. Een weekendje Amsterdam in het W Hotel slaat niemand af, toch? Op Booking.com wordt een overnachting aangeboden vanaf € 590 voor een Cozy Exchange Guest Room met uitzicht op het Atrium. Dezelfde kamer is ook boekbaar bij Club 1 Hotels voor $ 565,54 (ongeveer € 506). Boek je dezelfde kamer via Marriott (waar het W Hotel onderdeel van is) dan betaal je € 526 voor dezelfde overnachting. In dit geval is Club 1 Hotels dus ten minste € 20 per overnachting goedkoper.

Het W Hotel in Amsterdam is het goedkoopst te boeken via Club 1 Hotels (Bron: Booking.com, Marriott, Club 1 Hotels)
Het W Hotel in Amsterdam is het goedkoopst te boeken via Club 1 Hotels, vergelijking op basis van hetzelfde weekend in juni 2019 (Bron: Booking.com, Marriott, Club 1 Hotels)

De tweede bestemming is het Santa Barbara Beach & Golf Resort op het prachtige eiland Curaçao. Wat zal een verblijf van een week ons kosten bij diverse aanbieders? Booking,com geeft een totaalprijs voor zeven nachten in juli van € 1.037, dit staat gelijk aan € 149 per overnachting. De website van het resort zelf geeft een prijs van $ 120,45 per overnachting (dit is ongeveer € 108). Club 1 Hotels biedt dezelfde kamer voor $ 101,40 per nacht (dit is ongeveer € 91). Boeken via Club 1 Hotels bespaart je dus minimaal € 17 per overnachting. Voor de gehele week scheelt dat € 119.

Het Santa Barbara Resort in Curaçao is het goedkoopst te boeken via Club 1 Hotels (Bron: Booking.com, Santa Barbara Resort, Club 1 Hotels)
Het Santa Barbara Resort in Curaçao is het goedkoopst te boeken via Club 1 Hotels, vergelijking op basis van dezelfde week in juli 2019 (Bron: Booking.com, Santa Barbara Resort, Club 1 Hotels)

Beste prijs-garantie

In deze steekproef zijn ben je daadwerkelijk goedkoper uit. Er zijn echter voorbeelden waarbij dit niet het geval is. De website zegt zelf regelmatig de tarieven te checken om zo de laagste prijs te kunnen bieden. Er is ook een beperkte beste prijs-garantie. Mocht je dus elders een goedkoper tarief vinden, dan kun je in voorkomende gevallen alsnog korting krijgen. Lees goed de voorwaarden die de website hiervoor heeft opgesteld.

Wil je je pre-registreren voor het Premium Membership zodat je ook kunt profiteren van de samenwerking met Club 1 Hotels? Dan kun je terecht op deze pagina. Je blijft dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *