Emirates: 10% korting en extra voordelen voor studenten2 min leestijd

Grote kortingen met My Emirates Pass 2021

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft voor alle studenten (tot 31 jaar) een promotie waarbij je 10% korting krijgt en extra voordelen. Het ticket moet dan direct geboekt worden bij de luchtvaartmaatschappij met een promotiecode.

Emirates – korting en voordelen voor studenten

Bij Emirates krijgen studenten 10% korting op hun ticket in Economy Class met de luchtvaartmaatschappij. Voor reizen in Business Class krijgen zij 5% korting. Het gaat om het tarief exclusief btw en toeslagen voor het geselecteerde tarief.

Daarnaast mogen zij gratis de datum wijzigen voor Flex‑ en Flex Plus‑tarieven. Voor Saver‑tarieven kan dit voor 50 USD.

Studenten mogen ook extra ruimbagage meenemen. Het gaat om 10kg extra of 1 extra stuk ruimbagage. Dit geldt naast de standaard bagagevrijdom voor de vlucht. Voor reizen naar/vanuit Canada en de Verenigde Staten is dit voordeel niet van toepassing.

Om gebruik te maken van de studentenvoordelen bij Emirates kun je de promotiecode ‘STUDENT’ gebruiken. Deze code is geldig tot 31 maart 2025.

De aanbieding is geldig voor fulltime studenten tussen 16 en 31 jaar oud op het moment van vertrek. Zij moeten een geldige collegekaart kunnen tonen van een erkende school, universiteit of instelling voor hoger onderwijs. De volledige voorwaarden kun je hier vinden.

Vernieuwde Airbus van Emirates vertrokken

Emirates naar Amsterdam

Vanaf volgende maand vliegt Emirates weer drie keer per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Dubai. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus A380 of Boeing 777-300ER.

In Dubai kunnen reizigers overstappen op een van de vele andere bestemmingen van Emirates. Heb je een lange overstap of stopover in Dubai, dan kun je wellicht ook gebruik maken van de My Emirates Pass. Je krijgt dan korting bij diverse locaties in en rondom Dubai.

Emirates 777

Afbeeldingen ©Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *