Air France start route naar Kilimanjaro2 min leestijd

Airbus A350 van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France start deze winter met vluchten naar Kilimanjaro in Tanzania. De bestemming wordt aangeboden in combinatie met Zanzibar. Hiermee vervalt de route naar Dar es Salaam, waar KLM wel naar blijft vliegen.

Air France naar Kilimanjaro

Vanaf 18 november 2024 start Air France met de vluchten tussen Parijs en Kilimanjaro. Air France stopt dan met de route naar Dar es Salaam. De bestemming blijft wel bereikbaar met zes wekelijkse vluchten van KLM. KLM vliegt ook naar Kilimanjaro en Zanzibar.

De luchtvaartmaatschappij voert de vluchten naar Zanzibar en Kilimanjaro uit volgens deze dienstregeling:

  • AF874 vertrekt om 10.10 uur uit Parijs (CDG) en komt om 21.10 uur lokale tijd aan in Zanzibar. Om 22.55 uur lokale tijd vertrekt het toestel richting Kilimanjaro en komt daar om 23.55 uur lokale tijd aan.
  • AF874 vertrekt om 01.25 uur lokale tijd uit Kilimanjaro en komt om 08.50 uur aan in Parijs

De vluchten worden uitgevoerd op maandag, woensdag en zaterdag met een Airbus A350-900. Aan boord van dit toestel staan 34 stoelen in Business Class, 24 stoelen in Premium Economy en 266 in Economy Class.

Air France start deze winter met vluchten naar Kilimanjaro in Tanzania. De bestemming wordt aangeboden in combinatie met Zanzibar.

De Kilimanjaro staat bekend als het Dak van Afrika en is de hoogste berg van het continent. Het heeft drie belangrijke vulkaantoppen: Mawenzi, Kibo en Shira. Het Kilimanjaro National Park, dat is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed, is ook een goed startpunt voor een safari in Kenia of Tanzania.

Nieuwe bestemmingen in de winterdienstregeling

In de winterdienstregeling vliegt Air France ook naar drie andere nieuwe bestemmingen. Het gaat om Salvador in Brazilië, Male in de Malediven en Kiruna in Lapland.

Daarnaast blijft Air France haar dienstregeling naar de Verenigde Staten versterken met de continuering van Denver (Colorado) en Phoenix (Arizona).

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *