Air France deze winter naar drie nieuwe bestemmingen1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France vliegt deze winter naar drie nieuwe bestemmingen. Deze bestemmingen liggen in Brazilië, de Malediven en Zweden.

Air France deze winter naar nieuwe bestemmingen

Air France vliegt in de winterdienstregeling 2024-2025 voor het eerst naar Salvador in Brazilië. De luchtvaartmaatschappij vliegt op maandag, donderdag en zaterdag op deze bestemming met een Airbus A350-900. Aan boord van dit toestel staan 34 stoelen in Business Class, 24 in Premium Economy en 266 in Economy.

Salvador is de vijfde bestemming voor Air France in Brazilië. In de winterdienstregeling zijn er tot dertig wekelijkse vluchten naar dit land. Passagiers kunnen ook verder reizen met partner GOL.

Tot 20 mei 2024 krijg je 75 euro korting op tickets met vertrek vanuit België of Luxemburg. Je kunt overstappen op andere Air France, KLM of Delta vluchten via Parijs of Amsterdam.

Air France Airbus A350 nieuwe cabine (Bron: Air France)

Tussen 20 december 2024 en 5 januari 2025 vliegt Air France ook twee keer per week naar Male in de Malediven. Er zijn vluchten op vrijdag en zondag naar deze bestemming. Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij ook een Airbus A350-900 in, maar dan met 292 stoelen aan boord.

Kiruna is de vijfde bestemming in Lapland voor Air France. Vanaf 21 december 2024 vliegt de luchtvaartmaatschappij een keer per week naar deze Zweedse bestemming.

Air France blijft ook haar service naar de Verenigde Staten versterken gedurende de winterdienstregeling. De luchtvaartmaatschappij blijft dan vliegen naar Denver (Colorado, VS) en Phoenix (Arizona, VS). Beide bestemmingen hebben drie vluchten per week.

Afbeeldingen ©AirFrance

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *