Aegean Airlines start nieuwe route naar Amsterdam1 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met ingang van de winterdienstregeling start Aegean Airlines met een nieuwe route naar Amsterdam Airport Schiphol. De Griekse luchtvaartmaatschappij vliegt dan ook van en naar Thessaloniki.

Aegean Airlines start nieuwe route Amsterdam – Thessaloniki

Aegean Airlines vliegt momenteel al tussen Amsterdam en de Griekse hoofdstad Athene. Vanaf 28 oktober 2024 komt daar de route naar Thessaloniki bij volgens deze dienstregeling:

  • A3518 vertrekt om 14.50 uur lokale tijd uit Thessaloniki (SKG) en komt om 17.10 uur aan in Amsterdam (AMS)
  • A3519 vertrekt om 18.00 uur uit Amsterdam en komt om 22.10 uur lokale tijd aan in Thessaloniki
Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A320neo in, behalve op de eerste vlucht. Op 28 oktober 2024 komt er een Airbus A320ceo naar Nederland. In het toestel is plaats voor 180 passagiers. De luchtvaartmaatschappij heeft zestien A320neo toestellen in dienst.

De vluchten naar Thessaloniki worden uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag. Op deze route is ook Transavia actief.

Aegean Airlines vliegt ook al enige tijd tussen Eindhoven Airport en Athene. Tijdens de vluchten van Aegean Airlines is er ook gratis eten en drinken beschikbaar.

De aankomende periode breiden meer luchtvaartmaatschappijen uit op Amsterdam Airport Schiphol. Zo gaat Air India dagelijks vliegen en komt ook Qatar Airways vaker naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *