Krijg tot 20% korting met de Hyatt Summer Sale2 min leestijd

Park Hyatt Marrakech Marokko

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 20% korting kunt krijgen op 150 hotels in Afrika, Europa en het Midden-Oosten. Een paar maanden geleden kondigde het Amerikaanse hotelprogramma ook al een promotie aan waarbij je 21.000 bonuspunten kon krijgen met de Bonus Journeys.

20% korting bij Hyatt

De korting kun je toepassen op verblijven t/m 4 januari 2025. Hierbij dien je gebruik te maken van boekingscode STAYNOW. Je dient je verblijf bovendien voor 6 juni a.s. geboekt te hebben. Het is belangrijk dat je via de Hyatt boekingskanalen boekt. Boeken via een reisagent is mogelijk maar dan dien je wel bovengenoemde boekingscode te vermelden. De promotie met korting is inclusief ontbijt. Groepsboekingen komen niet in aanmerking voor deze promotie. Daarnaast kun je deze promo ook niet combineren met eventuele andere acties die Hyatt op dit moment heeft lopen. Het is mogelijk dat bepaalde datums niet in aanmerking komen voor de korting. Dit zijn vaak populaire datums waardoor een bepaald hotel veel gasten verwacht voor bijvoorbeeld een event.

Krijg tijdelijk 20% korting bij Hyatt op verblijven t/m 4 januari a.s. (Foto: InsideFlyer – Christian)

Bij de 150 in aanmerking komende hotels zitten een aantal interessante hotels tussen. Denk bijvoorbeeld aan het Park Hyatt Abu Dhabi Hotel & Villas of het Hyatt Regency Casablanca. Ook dichterbij huis zitter er een aantal interessante deals tussen. Denk bijvoorbeeld aan het Me And All Hotel Berlin East Side of het 7 Pines Resort in Ibiza. In Nederland zelf doet ook het Hyatt Place Amsterdam Airport mee. Meer informatie over deze promotie en de deelnemende hotels kun je uiteraard vinden op de website van Hyatt.

Uitgelichte afbeelding: World of Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *