Air France geeft €75 korting op tickets vanuit België2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je nu een ticket koopt bij Air France met vertrek vanuit Belgie of Luxemburg, dan krijg je 75 euro korting op je ticket. Het is ook mogelijk om met KLM, Delta en Luxair te vliegen.

Nu €75,- korting op Air France & KLM tickets

Via de Belgische website van Air France kun je een ticket kopen met de kortingscode. Je moet hiervoor vertrekken vanaf Brussels Airport of Luxemburg Airport, of vanaf het treinstation van Brussels-Midi/Zuid en Antwerpen Centraal. Tegenwoordig krijg je een e-ticket voor het treinsegment tussen België en Amsterdam Airport Schiphol.

De korting is geldig voor boekingen tot 20 mei 2024. De laatste vlucht in de boeking moet uiterlijk 15 december 2024 vertrekken. Om gebruik te maken van de korting kun je de kortingscode  ONLINE75BE gebruiken. Deze code kun je invoeren bij ‘enter a voucher or discount code‘ in het boekingsproces op de website van Air France.

Handleiding Club Eurostar loyaliteitsprogramma

Voorwaarden van deze promotie

Om gebruik te maken van de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minimaal 220 euro bedragen. De vluchten en/of de treinsegmenten moeten uitgevoerd worden door Air France, KLM, KLM Cityhopper, Luxair, Delta, TGV-INOUI of Eurostar.

De kortingscode is geldig voor reizen in Economy Class, Premium Economy (inclusief de nieuwe Premium Comfort cabine), (World) Business Class of La Premiere.

Per persoon kun je de kortingscode een keer gebruiken. Er is een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar dat je met kortingcode kunt boeken. Het is niet mogelijk om meerdere vouchers te gebruiken in een boeking.

De volledige voorwaarden van deze promotie kun je vinden de website van Air France.

KLM Premium Comfort cabine Air France korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *